Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
Metylo +33
Dobra robota panie Midel, piękny chów Polaka zwyczajnego
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Przewieziony w środę do szpitala w Mysłowicach Chada, po tym jak doznał poważnego urazu kręgosłupa zmarł.
"To był efekt tego, że mężczyzna wyskoczył z okna na trzecim piętrze" - informuje Joanna Smorczewska (rzecznik pracowa Prokuratury Okręgowej w Gliwicach).
"W nocy z soboty na niedzielę zmarł Tomasz Chada, wieloletni reprezentant Step Records, a przede wszystkim nasz Przyjaciel. Pogrążeni w smutku, prosimy o okazanie szacunku Rodzinie Tomka w tym bardzo trudnym czasie. Ekipa Step Records" - czytamy na profilu artysty.
#polskirap #hiphop #rap
Kuba jest w żałobie
Co #!$%@?? Czyli jak ktoś umrze to automatycznie muszę go szanować? Co ty pieprzysz typie. Nie śmieszkuje sobie z jego śmierci, co nie znaczy że gość był gnojem i nie lubiłem jego osoby jak i jego muzyki
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora