Wpis z mikrobloga

#programowanie Mirki mam pytanie. Jak widzicie szanse na dorabianie w jakichś małych projektach paru stówek miesięcznie? Chodzi mi o to, ze chciałbym dorobić po pracy pare złotych żeby nie siedzieć bezczynnie i chciałbym nauczyć się programowania. Dlaczego wiec tego nie połączyć. Istnieje według was taka opcja na wykonywanie jakichś małych zleceń? W co najlepiej pójść waszym zdaniem? Zdaje sobie sprawę, ze żeby coś zacząć dorabiac najpierw muszę dobrze opanować dany język, ale nie spieszy mi się. Mam czas
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Namenick: xdddddd
Jeszcze raz. Chciałbym nauczyć się programowania dla sobie a przy okazji dorobić pare zł i nie wiem w co pójść najlepiej. Mam stała prace 8h a później dużo wolnego czasu.
  • Odpowiedz
Chcesz podjąć pracę w zawodzie którego nie umiesz? XD

@lpknnp: +1

Jakbyś umiał, to by się może dało. Ale nikt nie będzie Ci płacił za uczenie
  • Odpowiedz
  • 1
@zakopiak: @Namenick:
Chyba kolejny raz mnie nie zrozumieliście albo ja źle formułuje pytanie.
Chciałbym nauczyć się jakiegoś języka programowania, żeby w momencie gdy go opanuje/nauczę się móc dorobić ;) nie chodzi mi to, żeby mi ktoś płacił za naukę. Stad pytanie w jaki język pójść.
  • Odpowiedz
@lpknnp:
Napisałeś

chciałbym dorobić po pracy pare złotych... ...i chciałbym nauczyć się programowania. Dlaczego wiec tego nie połączyć.

Tu nie da się tego inaczej zrozumieć.
Najłatwiej chyba łapać zlecenia w webowym front-endzie.
  • Odpowiedz
@lpknnp nie chce zabrzmiec jak gość z elektrody, ale tego typu pytania padają tu chyba codziennie.

Sam sobie odpowiedz co chciałbyś robić, potem sprawdź w jakich technologiach to się robi, a na koniec się ich naucz.
  • Odpowiedz