Aktywne Wpisy

Gmeras +348
Witajcie, moi mili,
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Byłem jak co dzień u mojej Różowej. Rozmawiałem z lekarzem – na posterunku był lekarz dyżurujący, a nie prowadzący, więc te informacje biorę bardzo na chłodno. Lekarz poinformował mnie, że dziś chcieli trochę zejść z leków i częściowo ją wybudzili. Podczas tego wybudzenia podobno zgięła nogi w kolanach oraz złapała kontakt wzrokowy. Następnie ponownie wprowadzili ją w całkowitą śpiączkę farmakologiczną.
Jutro ma być dopiero neurolog
Miała
Technick20 +64

@ziobro2: A żebyś wiedział, że powinieneś.
Komentarz usunięty przez autora
Jednak On pomimo to dał nam swojego syna ;)
zacznij Go szukac, poznawac, pragnac i sam zobaczysz ze bardzo sie myliles piszac ten post Mirku :)
z Bogiem! ;D
"Owoc ducha to: miłość, radość, pokój, cierpliwość, błogość (dobroć), miłosierdzie, wiara, łagodność, wstrzemięźliwość."
Gal 5, 22-23
Zastanów się może również nad takimi fenomenami. Ze wszystkich religii na