Aktywne Wpisy

petugh +1173
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
Partacze +106
I kto tu jest niby głupi my czy sebcel? Sobotni wieczór a ja siedzę i od półgodziny słucham tego szaleństwa, myślę że wszyscy zostajemy zrobieni w bambuko metodą contrawise, a Pan Sebastian z ukradzionego czasu buduje imperium #sebcel

#seo #webdev #webdesign #prestashop
Płatność za pobraniem (przy odbiorze) sprowadza się do zainstalowania modułu COD - Cash on delivery - jeden klik we wbudowanym markecie. :)
Ej... no Presta istotnie - szybkością może nie powala, ale znowu bez przesady. 10k łyknie z palcem w dupie. Chyba że autor miał na myśli jakiś rzeczywiście słaby hosting. Na dniach uruchamiam sklep który na starcie ma 136k, ale tam szybkość nie będzie problemem ze względu na wąskie grono odbiorców.
Na ile się da, a na ile lepiej by było jednak coś innego to też inna kwestia.
Komentarz usunięty przez autora
1. skąd pomysł na to, że ilość produktów to jest jakikolwiek wyznacznik? bo nie jest to wyznacznikiem, żadnym, problem jaki ma PrestaShop jest z kombinacjami produktów ale nie samymi produktami, chyba, że zakładasz, że jak ktoś decyduje się na WP bądź PrestaShop to od razu celuje w hosting na nazwa.pl czy jakimś home.pl, wtedy rzeczywiście
W ten sposób można napisać, że w WordPress to nie ma niczego i nadaje się tylko do blogowania.
Napisałeś że pracujesz z PrestaShop od 2007/08 by uwiarygodnić twoje tezy czy żeby je uniewiarygodnić? Miejmy dystans... ja też używam PrestaShop od wielu lat i przez 80% artykułu chwalę to oprogramowanie.
Jeżeli 75% zapytań ofertowych dotyczy przyspieszenia sklepu PrestaShop to coś jest nie
Przedstawiłem Tobie opinię kogoś kto jest w tym