Aktywne Wpisy

lubie-sernik +99
Taki zestaw w Seven Eleven wyszedł 25 zł. Całkiem fajna cena.
Nie wiem jak tagować bo # Azja zaraz będą mówić, że zaśmiecam a swojego tagu też nie chce zaśmiecać xD
#sernikpodrozuje
Nie wiem jak tagować bo # Azja zaraz będą mówić, że zaśmiecam a swojego tagu też nie chce zaśmiecać xD
#sernikpodrozuje
źródło: 1000056804
Pobierz
wybryk_natury +150
Dostałam prezent na dzień dziecka (aneks z podwyżką)

#seo #webdev #webdesign #prestashop
Płatność za pobraniem (przy odbiorze) sprowadza się do zainstalowania modułu COD - Cash on delivery - jeden klik we wbudowanym markecie. :)
Ej... no Presta istotnie - szybkością może nie powala, ale znowu bez przesady. 10k łyknie z palcem w dupie. Chyba że autor miał na myśli jakiś rzeczywiście słaby hosting. Na dniach uruchamiam sklep który na starcie ma 136k, ale tam szybkość nie będzie problemem ze względu na wąskie grono odbiorców.
Na ile się da, a na ile lepiej by było jednak coś innego to też inna kwestia.
Komentarz usunięty przez autora
1. skąd pomysł na to, że ilość produktów to jest jakikolwiek wyznacznik? bo nie jest to wyznacznikiem, żadnym, problem jaki ma PrestaShop jest z kombinacjami produktów ale nie samymi produktami, chyba, że zakładasz, że jak ktoś decyduje się na WP bądź PrestaShop to od razu celuje w hosting na nazwa.pl czy jakimś home.pl, wtedy rzeczywiście
W ten sposób można napisać, że w WordPress to nie ma niczego i nadaje się tylko do blogowania.
Napisałeś że pracujesz z PrestaShop od 2007/08 by uwiarygodnić twoje tezy czy żeby je uniewiarygodnić? Miejmy dystans... ja też używam PrestaShop od wielu lat i przez 80% artykułu chwalę to oprogramowanie.
Jeżeli 75% zapytań ofertowych dotyczy przyspieszenia sklepu PrestaShop to coś jest nie
Przedstawiłem Tobie opinię kogoś kto jest w tym