Dzizas ile to bab które wylewaja żale na swoje niebieskich, jacy to oni sa źli i nie dobrzy szukajacy wsparcia i poklasku u innych Mirabelek. Nie jestem w stanie opisać słowami jak bardzo jestescie zalosne. Same sobie wybieracie takich rozliczeniowych kawalerów, nikt się Wam nie każe z nimi spotykac. A Wy zamiast porozmawiać, zerwać, cokolwiek to bierzecie brudy na Mirko i placzecie tu jak Wam jest złe. A jak ktorys napiszę troche prawdy to zarzucacie, ze to kolejny, ktora uważa, że nie jest taki jak wszystkie i to Wasz jedyny, w dodatku marny argument do odbicia pileczki. Pewnie w normalnych relacjach z facetami nie macie odwagi i siedzicie ciuchusio pod zlewem, żeby nie urazić swojego ksiecia i w tajemnicy, cichutko ze łzami w oczach piszecie koleinego posta, ze ksieciulek jebnal focha, bo wam się kolor rozyczek nie podobal. #takaprawda #logikaniebeskichpaskow #zwiazki #logikarozowychpaskow #pdk
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
#takaprawda #logikaniebeskichpaskow #zwiazki #logikarozowychpaskow #pdk
Ja najczesciej widze wpisy facetow zalacych sie na swoje kobity (ktore tez sami wybrali).
Poawilo sie cos nowego?