Aktywne Wpisy
DrMagK2 +280
Moje miasto takie piękne XD
plottwist +668
Ogólnie jestem przerażony tym wypadkiem na A1 i mega fajnie, że na wykopie ludzie chcą sprawiedliwości, za to co spotkało tą rodzine, różne wypadki widziałem i po prostu klikam, oglądam i zamykam ale tutaj jakoś to siedzi we mnie i cały czas sprawdzam jakieś nowe info. Na yt bandyci drogowi jest wstawiony gif z przybliżenia kamerki z auta jadącego z naprzeciwka, spowolniłem to trochę i zobaczcie jak dość dobrze wygląda moment uderzenia.
Komentarz usunięty przez moderatora
Po pierwsze, Niemcy to narodowi socjaliści. Ich doktryna zakładała kult rasy panów i podlegających im ras podludzi. Rasy panów niemieckich. Zatem normalnym jest mówienie o niemcach w przypadku nazistów.
Czym jest komunizm? Internacjonalnym socjalizmem odrzucacącym ideologie nacjonalną a przyjmujący iternacjonalną, kosmopolityczną. Wszyscy sobie równi a ich ideałem jest globalne panowanie
@GhoulPolonofag: piecze dupa, co nie(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ostatnie wolne wybory w Republice Weimarskiej to '32, gdzie NSDAP uzyskało 33,6% głosów.
@50HerbatGreya: Tylko, że PRL wcale nie był "internacjonalistyczny"... Tamtejsze władze często posługiwały się narodową retoryką, wiedząc że komunizm sensu stricto w Polsce nie przejdzie...
Tak, twoje wygibasy umysłowe przerastają każdego rozsądnego człowieka.
@Kempes: o #!$%@? jaki naukowiec xD
@wasted: przecież to mapka z 33 roku
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@LowcaAndroidow: te wybory trudno nazwać demokratycznymi
Tak, przecinki mają znaczenie.