Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +46
W polsce rośnie liczba singli, mężczyźni uwierzyli w bzdety że mając 30-35 lat mają szanse u kobiet 20-25 lat, a kobiet po 30 nie chcą bo uważają że kobieta po 30 magicznie traci płodność XD. Ba, typy po 40 łudzą się że mają szanse u dwudziestolatek.
Żalą się jakie baby złe, nie rodzą dzieci mają wymagania z kosmosu, a to samo można powiedziec o facetach. Starsi panowie 30-40 lat uważają że mają
Żalą się jakie baby złe, nie rodzą dzieci mają wymagania z kosmosu, a to samo można powiedziec o facetach. Starsi panowie 30-40 lat uważają że mają
rysio77 +455
Życie jest p------e. Brat 28 zdecydował zakończyć swoje życie. Mama bez pęcherza (rak pęcherza), w trakcie immunoterapii, leży w szpitalu po polekowym uszkodzeniu wątroby, cudem żyje, ma silną wolę życia, mimo tego wszystkiego.
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.mpsa.urbancardmobile&rdid=pl.mpsa.urbancardmobile
O dziwo działa stabilnie, powiedziałbym, że szybciej niż np takie jakdojade w trybie wyszukiwania tras (mam Moto G 3 z 1gb ramu, więc większość apek potrafi zmulić).
Na start pyta o zezwolenie na wykonywanie połączeń - nie wiem po co, ale nie zgodziłem się na to i nie robiła mi apka problemu. Później łączenie z kartą bankową i niestety pobiera 1zł z konta, żeby potwierdzić (wiem, że oddadzo, ale mogli grosza pobrać, a nie prawie na całego wafelka @wafelkigoralki).
Apka dzieli się na 3 główne segmenty: Bilety (z możliwością wyboru ulubionych, które będą wyświetlane na pierwszym ekranie), Wszystkie bilety i planer podróży.
Plusem planera podróży jest to, że jest oparty na technologii google, która ma moim zdaniem lepsze trasy niż jakdojade. Minusem jest to, że NIE DA SIĘ WYBRAĆ CZASU DOJAZDU, można tylko dać o której chcesz wyjść co jest duuuużym minusem. Kolejny minus to brak możliwości schowania mapki, przez co tylko pół wyświetlacza jest trasy no i nie widzę, żeby na żywo można było śledzić autobusy/tramwaje, co jest dziwne, bo można to było robić w starym iMPK
Zakup biletu też prosty, powiedziałbym, że szybkość SkyCasha.
Z plusów (albo raczej dużych plusów) - w końcu nie trzeba mieć cholernej urbancard, żeby kupić semestralne i miesięczne, można to zrobić z poziomu apki, więc podejrzewam koniec kolejek srudentów w punktach Urban Card.
Nom to tyle póki co, ciekawe czy szybko system w-----e xD Jedyne co to szkoda, że rozdrabniamy aplikacje do komunikacji miejskiej, nie chcę mieć zawalonego telefonu apkami do MPK, KD, PolRegio itd, wolałem dlatego SkyCasha i mam nadzieję, że wróci w glorii i chwale.
#wroclaw #mpk
źródło: comment_3OmpIMVs1A4RVTW8A8JdGgFrsuipZVEc.jpg
Pobierzźródło: comment_mUOLVdDUDHHtUwtoqJaYDGUY1ihdDqQd.jpg
Pobierzźródło: comment_XMw0oeQZ9eJfjiWbpm3vkbD0TAV2AbMy.jpg
Pobierzźródło: comment_kxs3DQsY1URb5mmaFAOuX46nbZXs0XPk.jpg
PobierzO właśnie o to mi chodziło. Dzięki.
Ja p------ę wciąż mam takie bilety, bo dostawałem za donację krwi i teraz czasami jeżdżę sobie i dokupuję 40gr i drukuję w pojeździe. Teraz widzę, że MPK mnie wyrucha i będę musiał kupować na przystanku.
PS. nie kupię większej liczby dopłat, bo czasami zdarza się, że odstępuję bilety znajomym itp. więc niepotrzebnie na koniec zostałbym z