Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +230
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

function czyWybranoPsa() {
var isPies = false;
var bil_dod_psy_arr = [17, 18, 19]; // psa, psa-asystenta, psa-przewodnika
$(".bilet_dodatkowy").each(function(idx, elem) {
if (bil_dod_psy_arr.indexOf(parseInt($(elem).val())) > -1) {
isPies = true;
}
});
return isPies;
}
https://bilet.intercity.pl/eic_js/zakup_biletu_plugin.js?ver=880871484
https://bilet.intercity.pl/eic_js/okz_module.js?ver=880871484
#pkp #intercity #heheszki #programowanie #javascript
Zgodnie z ustawą streszczoną w Wikipedii:
Komentarz usunięty przez autora
@pwn3r: czemu?
Nie mówiąc już o
Tak czy siak oprogramowanie zamawia spółka a nie programista więc programista jeżeli jest profesjonalistą ma działać na korzyść zamawiającego, nie swoją.
@szwe: Pewnie mu monitora brakło i dlatego takie krótkie.
Nie widze zadnej
Poza tym co w przypadku, gdy jakiś termin nie ma tłumaczenia angielskiego. Programiści mają sobie wymyślić angielskie słowo bo tak jak czary rzuca się po łacinie tak programy pisze się po angielsku czy tam angielskiemu?