Aktywne Wpisy

meltdown +34
Używa ktoś z was jeszcze tzw. dumbphone, czyli klasycznych telefonów z klawiaturą?
#telefony #minimalizm #nostalgia
#telefony #minimalizm #nostalgia
źródło: Nokia-6310-Unboxing-and-Review
Pobierz
chybaze +97
z okazji dnia kota- proszę wyskakiwać ze zdjęć swoich kotełów ʕ•ᴥ•ʔ
#pokazkota #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki #kitku #smiesznekotki
#pokazkota #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki #kitku #smiesznekotki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Był kiedyś fajny sklep rowerowy online CentrumRowerowe.pl. Nadal jest tyle że już nie jest fajny. Uprzednio za bycie stałym klientem były rabaty do 6% w zależności od łącznej kwot zamówień. Dzięki temu złożyłem kilka rowerów w tym 2 czy 3 praktycznie na częściach zakupionych tylko w tym sklepie. Teraz po 1 stycznia rabaty są już tylko 2% dla wszystkich takie same. Na dodatek pokasowali listy zamówień. Człowiek chce w weekend zrobić zamówienie ma problem z logowaniem a tu telefony odbierają od 8 do 16 poniedziałek-piątek.
To gdzie teraz można robić zakupy? Jakiś sklep online z dobrze zatowarowany gdzie można liczyć że bycie stałym klientem ma jakiś realny wymiar?
#mtb #szosa #rower #centrumrowerowe
były co najmniej dwa fajne. Ale potem sie połączyło centrumrowerowe z cykloturem i i z dwóch fajnych zrobił sie praktycznie jeden ale mniej fajny.
Od dawna tam nie kupuje.
Może brzmi to głupio ale allegro i szukanie najtańszych ofert.
@bibsz: Robię dokładnie tak samo, tzn jeśli chce kupować online to jak dla mnie najlepszy stosunek cena/czas realizacji. Rabaty odbijam sobie po prostu tańszym towarem na Allegro. A jak chce serio jakiś "dobry" (relatywnie) rabat to kupuje u siebie lokalnie, w sklepie.
@restofme Nie brzmi to głupio. "Rabaty" w tej branży to patologia i zatajanie faktycznych cen sprzedaży służące ich zawyżaniu i utrudnianiu końcowemu klientowi ich porównywanie między sklepami. Na #!$%@? mi rabat od zawyżonej ceny? A jak jeszcze każą czekać po kilka tygodni to niech giną.
@PanJakubek @ntniwk a spróbuję. Zobaczymy..
@dran2 pitolisz. Jak chcesz to znajdziesz w dobrej cenie wszystko. A ja po prostu nie lubię za długo szukać a że zakupy zawsze za conajmniej kilkaset zł to szybko się zbiera rabat. I nie muszę juz sprawdzać ile przeplacam