Wpis z mikrobloga

Mirki , kto pyka w #wow na globalu i może mi w skrócie napisać ile teraz miesięczny abonament kosztuje i ile zajmuje aktualny klient? Ponad 40GB ?
#gry #pc #rpg
Acha i jeszcze jedno, czy znacie jakąś stronę/ poradnik/YT vlog jak złożyć niedrogi komp aby niezły FPS w wowie wyciągnąć , jakieś przykładowe konfiguracje itp?
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Acha i jeszcze jedno, czy znacie jakąś stronę/ poradnik/YT vlog jak złożyć niedrogi komp aby niezły FPS w wowie wyciągnąć , jakieś przykładowe konfiguracje itp?

@snwptest: Wpisz na youtubie "komputer do gier za" dobreprogramy ma całą serię filmików z propozycjami od 200 zł wzwyż
  • Odpowiedz
@snwptest:
1. Miesiąc 50-55zł na BNet, 2 za +- 90 dostaniesz od resellerów
2. Nie gram od 2 miesięcy tak nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć, ale zakładam gdzieś 45-60gb
3. Licz się że za niedługo wychodzi nowy dodatek który zwiększa wymagania - a strona to np. https://www.purepc.pl/artykuly/zestawy_komputerowe czy zawołaj @NTT_System coś ci podpowiedzą - generalnie tag #komputery
PS: Polecam używać #worldofwarcraft zamiast #wow
  • Odpowiedz
@NTT_System: 30 fps mam na Guildwars 2 na laptopie Dell (i7 4 core 2,8 / 8 RAM / Geforce 525 2GB / SSD Samsung 256 Sata2) ale na najmniejszych - minimalnych - ustawieniach. Gra jest piękna w ustawieniach MAX, niestety w MAX mam całe 2 FPS - czyli slideshow :) Chciałbym złożyć komp do gier aby uciągnął WOWa i Guildwars2 w full detalach i miodnym FPS, czyli ... sam nie
  • Odpowiedz