Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +752
Przez ośmiorniczki za 120 zł upadł poprzedni rząd, bo elektorat się #!$%@?ł.
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
chemikorganik +50
Nowoczesne osiedle deweloperskie. #wroclaw #patologiazewsi #mieszkaniedeweloperskie #narkotykizawszespoko
Dzis mega ważny dla mnie dzień. Odwiedzałem brata w ośrodku, on tez walczy ze swoim uzależnieniem(tylko innym)
Dużo wzruszeń ale naprawde dużo mi to dało. Wiem ze tylko wolność od wszelkich uzależnień daje prawdziwe szczęście. Jeśli chce znaleźć lepsza prace, pójść na studia lub wyemigrować muszę wygrać ta walkę ze swoimi słabościami. Na koniec taka ciekawostka od 11 dni nie mam wcale depresji która w ciągu fapu ciągnęła się miesiącami. Jestem szczęśliwy, czuje ze moge zmienić swoje życie. Czuje ze się szanuje.
Trzymajcie się i walczcie, nie bójcie się prosić o pomoc jeśli macie problem z alkoholem, narkotykami czy fapem bo naprawde POMOC JEST tylko trzeba chcieć.
#nofapchallenge
@WeChooseToNofap: Nie bądź hipokrytą, bo sam w tym wypadku porównujesz własny przypadek do innych.