Wpis z mikrobloga

• 0
@50HerbatGreya: Siemka, zmierzyłem stopę i mam 27 cm, ale to by odpowiadało rozmiarowi rolek 44 gdyż tsm wkładka jest 27 cm. Ty posiadasz te rolki? Generalnie 27 cm stopy to takie 42-42,5... :) Pozdro
  • Odpowiedz
@anhydryt: nie posiadam bo mam niestety 293mm długości stopy. mierzyles w odpowiedni sposób a nie na oko?
Rozmiarówka jest tam chińska i na niąnie patrz. Patrz na długość składki

tu jeszcze przyzwoita cena jest
http://allegro.pl/rolki-fitness-skylar-spokey-roz-43-i7081051468.html tym razem pod brandem spokeya więc 43 ma 273mm

ja spokeya mierzyłem 45 i były za małe na moje 293. 46 wtedy nie było i wziąłem co innego za 600.... xd ale jak by był
  • Odpowiedz
@anhydryt: nno chyba nie. te cougar w wersji 44 nie są zielone tylko wyglądają identycznie jak spokey skylar..
Ciekawi mnie kto wadliwie z nich podaje rozmiarówe bo nie sądze by były takie rozrzuty w długości wkładek
albo to 44 nie ma 273 tylko 270
albo tamto 43 nie ma 270 tylko 273.
  • Odpowiedz
  • 0
@50HerbatGreya: cougar ma napisane na aukcji ze rozmiar 44 ma 270 mn wkładki, jak pisałem do babki na Allegro czy z moimi 270 mm brac 44 to odpowiedziała, ze tak. Tylko ze generalnie na różnych stronach piszą ze 270 mm stopy to rozmiar 42,5-43. Chyba lepiej jak wezmę te spokeye 43 tylko może znajdę zielone bo mi bardziej leżą :p
  • Odpowiedz
@anhydryt: gościu to się nie zna, bo handluje wszystkim. Moze ci co najwyzej zmierzyc wkladke centrymetrem. Tj wyjąć i zmierzyć. Rolki trzeba zawsze zmierzyc by miec pewnosc co do modelu bo w gre schodzi takze taki element jak uciskanie z racji złęgo wyprofilowania czy zbyt szerokiej stopy. ( wąskiej rolki)
upujesz wysyłkowo wiec masz 2 tyg na zwrot. Stracisz góra 10 zł na odesłaniu towaru i tyle jak nie przypasuje.
  • Odpowiedz