Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tofian +11
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
jak mawia stare ludowe przysłowie po alkoholu jesteś sobą tylko bardziej.
Ludzie bardziej są sobą na trzeźwo, a po alkoholu często ich poglądy są wywnioskowane z błędnych przesłanek przez chwilowo obniżone IQ. Ludzie po wódce wcale nie mówią samej prawdy
Widzisz jak a-----l wpływa na człowieka fizycznie, chwiejny krok, opuchnięta morda czy rzyganie. Czy uważasz, że to naturalne dla tych ludzi zachowania, a
Trochę się wstydzę siebie prawdziwego przed ludźmi.
To jestem jeszcze lepszym mistrzem tańca niż normalnie?!
@Joten: W jaki sposób nienaturalnie? Chodzi Ci o zataczanie się? Mi się wydaje że po alkoholu puszczają hamulce i taka osoba powie CI co myśli o tobie lub innych. Wtedy człowiek zrzuca maski. Jak do tej pory zawsze się sprawdzało.
@WujaAndzej: Czy to znaczy że jestem bardzo w porządku człowiekiem? :O
Pić to trza umić.