Aktywne Wpisy
ChickenDriver2 +27
#pracbaza
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Fennrir +101
Niezła #patodeweloperka w #katowice przebijająca chyba nawet wrocławskie nadbudówki: trzykondygnacyjna nadbudowa stanowiąca połowę wysokości budynku. Kamienice są w ewidencji, ale konserwator najwyraźniej problemu nie widzi, co innego gdyby szaraczek chciał wymienić okna, wtedy już by była "ingerencja w wygląd zabytku". IMO powinien być bezwzględny zakaz nadbudowywania zabytkowych kamienic (z jedynymi dopuszczalnymi wyjątkami w celu odtworzenia oryginalnej wysokości czy wyrównania pierzei), bo to co się dzieje w ostatnich latach to jest kompletna patologia.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale Rosja przecież robi wszystko w ramach bratniej pomocy( ͡° ʖ̯ ͡°) Proszę przestańcie szkalować Trzeci Rzym. Proszę, nie bądźcie tacy niemili (╯︵╰,) My chcemy tylko zaprowadzić powszechny pokój na świecie. (╥﹏╥)(╥﹏╥)(╥﹏╥)(╥﹏╥)(╥﹏╥)
Mamy marzec 2018 i ISIS jest obecne w tylko 5 miejcach w Syrii. W dwóch walczy z SDF, w dwóch walczy z Assadem, w jednym walczy z Rebeliantami.
Rosja tak samo jak USA rozbiła ISIS poprzez naloty powietrzne.
A te zachodnie media to jest jakiś wyznacznik czegoś ? Jakichś standardów ?
@Cichydon: No dziwne jakoś większość terenów ISIS w Syrii została zajęta przez siły Assada z wsparciem Rosji. A amerykanie dalej od 5 miesięcy nie są wstanie zająć 5 wiosek nad Eufratem by dobić ISIS bo jak by potem usprawiedliwiać swoją obecność w Syrii xD.
@RuskiAgent1917: To kolejny ciekawi przypadek kilka małych wiosek przy dojść istotnej drodze a oni nawet nie próbują tego zając. A Irakijczycy ciągle narzekają na to że ISIS robi podjazdy od strony Syrii, USA jakby chciało zlikwidowało by te niedobitki w kilka dnia ale po co, będą to tak trzymać jeszcze miesiące by usprawiedliwiać dalszą nielegalną obecność
@Cichydon: Te ISIS które przestało istnieć pod butem Ruskich bomb i wagnerowców? xD
@Pantokrator: Też bym nie bombił xD #!$%@? każdy kto ma mózg bo pozwolił im się wyżynać. HALO WOJNA, DWÓCH WROGÓW WALCZY, NALEŻY IM NIE PRZESZKADZAĆ xD
Akurat to że @Cichydon to sympatyk Al-Kaidy to chyba każdy widzi xD