Wpis z mikrobloga

@PlanetPlus jestem Waszym nowym użytkownikiem, przed chwilą dla próby dokonałem kilku zakupów na Allegro (więc mój następny zakup nie będze pierwszym) pytanie dotyczy natomiast #cashback dla #aliexpress. Otóż kogo dotyczą te promocyjne 10/15%? W jaki sposób mam rozumieć "nowych użytkowników"? - data założenia konta Aliexpress, pierwsze zamówienie z cashback na Aliexpress czy w ogóle pierwszy cashback z PlanetPlus)?
Z góry dziękuję za pomoc #planetplus
cebula12klocuch13 - @PlanetPlus jestem Waszym nowym użytkownikiem, przed chwilą dla p...

źródło: comment_2ZZ05a2stliHQMA7xzb6UiPDSduPfkYg.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blantek: co więc polecasz? Myślałem że w promocyjnym procencie najlepiej wychodzi PP
mam #ebates i #epn ale przy tym pierwszym dokonałem na Ali 10 zakupów z czego jeden był tylko na jakąś wiekszą kwotę bodajże 90$ - zaliczyło wszystko tylko nie ten zakup na 90$, także w-------m się srogo..
  • Odpowiedz
@cebula12klocuch13: w teorii tak, ale po pierwsze kurs usd u nich to jakas pomylka (prawdopodobnie doslownie pomylka), a po drugie czesto w ogole nie nalicza, po trzecie nawet jak naliczy to srodki potrafia byc zablokowane pol roku.
polecam yazing bo sa zajebiscie solidni, ale nie maja wysokich %. cos za cos.
  • Odpowiedz
@cebula12klocuch13: chodzi o nowego użytkownika Aliexpress, to znaczy, że aby załapać się na wyższy Cashback, musisz po przejściu z naszego linku założyć nowe konto na Aliexpress i dokonać z niego swojego pierwszego zamówienia (pierwszy koszyk zakupowy)
  • Odpowiedz
@cebula12klocuch13: chodzi o nowego użytkownika Aliexpress, to znaczy, że aby załapać się na wyższy Cashback, musisz po przejściu z naszego linku założyć nowe konto na Aliexpress i dokonać z niego swojego pierwszego zamówienia (pierwszy koszyk zakupowy)

Ile razy moge byc nowym userem na aliexpress? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz