Wpis z mikrobloga

@bombastick: yyy, przepraszam bardzo ale jakich kolegów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)za bardzo to bierzesz do siebie. Ja mam w------e na ten portal ze śmiesznymi obrazkami ale jak już tutaj marnuję czas i widzę g---o burzę kolejny raz no to chyba mogę zgłosić, mając na uwadze zachowanie higieny dyskusji.
  • Odpowiedz
: Nie jest tak jak mówisz,większość najbardziej udzielających się na tagu Syria osób jest jawnie proasadowska,nie dających sobie udowodnić zbrodni Asada,wręcz żartując takich zbrodni jak b-----------e Ghouty posiłkujących się informacjami z randomowych kont twitterowych gdzie znajdują wygodne swoim przekonaniom"informacje"

@Cichydon: Ale k---a bełkot zaraz się porzygam xD Pokaż mi gdzie tu ktoś broni zbrodni Assada xD

A AK mam prawo krytykować bo nie zgadzam się z akcjami typu ta http://dzieje.pl/artykulyhistoryczne/b---y-w-berlinie-czyli-polska-dywersja-w-stolicy-iii-rzeszy Zestawiam AK razem z IRA i resztą terrorystów. Tylko wiadomo POLACY TO TYLKO SIEJĄ DYWERSJE CHYBA ŻE TO NIE POLACY TO WTEDY WIADOMO - TERRORYZM
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: Jeśli nie jesteś prorosyjski to dałeś sobą w niemożliwy sposób zmanipulować.Jest ostatnio bardzo głośno jak Rosjanie manipulowali opinią puczliczną przykładowo w wyborach w USA,tworząc całe społecznośći,fikcyjne osoby manipulujące wyborcami.To samo się dzieje w kontekście Syrii,jest ona bardzo potrzebna Rosji do jej mocarstwowej hegemonii,i posługuje się Rosja takimi samymi metodami jak w wybory w USA,tworzy fejk newsy,przeinacza fakty na temat Syrii,całe portale informacyjne,twitterowe grupy,gdzie zestawia się opozycje z terrorystami,a jak
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: #ruskapropaganda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gardze tymi chujami, co wyzywają innych i oczerniają od rusków. Jak nie jesteś z nimi to jesteś śmieciem, czaisz ?

Wiesz, że Assad i jego rząd popełniły błędy ? I tak k---a nie masz pojęcia o niczym !
Chcesz możliwie najszybszego zakończenia konfilktu włącznie z wymianą rządu ? C---a się znasz tylko ameryka jebiąca cywili po całej Syrii ma rację bytu, a
  • Odpowiedz
@Cichydon: po pierwsze to poczekajmy na wyniki śledztwa odnośnie wyborów w USA a po drugie to są też głosy analityków że Putin chciał Trumpa zdyskredytować, wszystko po to żeby wygrała słaba Clinton a nie szalony kowboj. No coś im nie wyszło. Zresztą pierwsze reakcje Rosjan po wyborach pokazywały że miny mają nietęgie, bo c--j wie czego oczekiwać - no nie brzmi to jak przemyślany plan Kremla.
  • Odpowiedz
@Cichydon: Przecież tutaj nikt nie podważa że Rosja zabezpiecza swoje interesy i pisze o tym każdy gdybyś śledził tag dłużej niż miesiąc. USA, Turcja i Iran robią DOKŁADNIE to samo w Syrii xD

Faktem jest że zaangażowanie Rosyjskie odwróciło bieg wojny. Cenimy Rosję że pokrzyżowała plany wszystkich, ale już każdy z nas też chce, aby już powoli w----------i z tej Syrii razem z końcem wojny xD

Wiesz dlaczego wykop jest pro-assadowy? Bo nie ma alternatywy. Jest ISIS które odcina głowy i są popłuczyny po FSA czyli Al-Nusra po rebrandingu po tym jak już zdjęła mundury z trupów FSA i Pro-Tureckie proxy w postaci reszty rebelsów którzy w Afrin pokazali stoją na równi z
  • Odpowiedz
@Tosca303: Są na to dowody,prokuratorskie śledztwa,już w 2015 roku gość który pracował w fabryce troli o tym mówił,są śwadkowie.Nie mówie że Trump to ruski agent ale ruscy na niego postawili i częsciowo doprowadzili do wygranej.Sam mam nadzieje że się zdziwią
  • Odpowiedz
@KochanekAdmina: pamiętam że każde moje poprzednie konto na wypoku plusowało twoje plusy na głównej kiedy biłeś rekordy minusów xD Teraz coś mniej się już udzielasz na głównej
@Cichydon: Jaką widzisz alternatywę dla Assada? Jeśli już o tym pisałeś to możesz wrzucić linka.
  • Odpowiedz
@lewaq3000: Oskarżanie o cały wachlarz zbrodni wojennych wobec własnego narodu,oskarżenia o celowe b-----------e szpitali i obiektów cywilnych razemz rosją,oskarżenia o współprace z IsilLink 1 Link 2,zabijanie więżniów,tworzenie krematoriów do szybszego zabijania wiezniów.Owszem myśle że każdy inny rząd zapobiegnie dalszemu rozlewowi krwi,dodatkowo radzę poczytać co siedziało w aleppo po wyzwoleniu,ludzie po prostu znikali Link inne zbrodnie AsadaKrematoria Asada Więzienia Asada Więzienia Asada 2
  • Odpowiedz
Owszem myśle że każdy inny rząd zapobiegnie dalszemu rozlewowi krwi

@Cichydon: No mam poważne wątpliwości. Poza tym ja wiem że Assad to w rzeczywistości rzeźnik, tylko obawiam się że nie ma nikogo lepszego i chyba najlepiej żeby wygrał (tj. najmniej krwi się wtedy rozleje), a następnie Iran i Rosja zastąpiła go kimś innym. Dlatego pytanie kogo byś widział jako jego alternatywę, jeśli nie on czy ktoś z jego otoczenia (np.
  • Odpowiedz
@lewaq3000: Nie mieści mi się w głowie że Asad będzie tolerował sunnitów w syrii nawet po zwyciestwie.Już teraz jest mowa o znikaniu ludzi z podbitych przez asada terenów.To samo sunnici nie będą tolerowali Asada po tym co zrobił.Nie ma pojedyńczej osoby która mogłaby go zastąpić,z prostej przyczyny w czasie tak brutalnej wojny nie ma partii politycznych,myśle że byłaby to jakaś rada ugrupowań pod przewodnictwem międzynarodowym ,zawsze ugrupowania zbrojne w czasie
  • Odpowiedz
@Cichydon: Połowa Syryjskiej Arabskiej Armii to Sunnici, ba większość populacji Syrii to Sunnici. Jakoś sobie nie wyobrażam ze Assad zacznie masową pacyfikacje ludzi. Poza tym podważasz nasze źródła, a sam wrzucasz źródła typu reporters który jest ostoją fejk newsów.

Assad jest typowym bliskowschodnim dyktatorem nikt do tego nie ma wątpliwości, ale w Syrii nie ma alternatywy. Nawet te przygłupy z "rebelii" jak tylko widmo Armii Assada się od nich odsuwa
  • Odpowiedz