Aktywne Wpisy
Joxek +17
Mam pytanie do osób które długi czas jeździły na manualu i przeskoczyły na automat, warto?
Bo od zdania prawa jazdy czuły jakiś 14 lat jeźdzę tylko na manualna, aktualnie myślę nad wymianą auta na coś nowszego bo bardzo brakuje mi takich rzeczy jak tempomat, automatyczna klima (mam manualna) czy kamera cofania ew. czujniki parkowania i zastanawiam się czy automat też warto wrzucić do "must have" następnego auta?
Planuje iść do jakiegoś salonu
Bo od zdania prawa jazdy czuły jakiś 14 lat jeźdzę tylko na manualna, aktualnie myślę nad wymianą auta na coś nowszego bo bardzo brakuje mi takich rzeczy jak tempomat, automatyczna klima (mam manualna) czy kamera cofania ew. czujniki parkowania i zastanawiam się czy automat też warto wrzucić do "must have" następnego auta?
Planuje iść do jakiegoś salonu
jmuhha +86
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
@Tosca303: brawo!!! A donoszę w jakim celu? Zgłaszaj i donoś moderacji, płacz, że ci kolegów banują - jakiś profit?
@Cichydon: Ale k---a bełkot zaraz się porzygam xD Pokaż mi gdzie tu ktoś broni zbrodni Assada xD
A AK mam prawo krytykować bo nie zgadzam się z akcjami typu ta http://dzieje.pl/artykulyhistoryczne/b---y-w-berlinie-czyli-polska-dywersja-w-stolicy-iii-rzeszy Zestawiam AK razem z IRA i resztą terrorystów. Tylko wiadomo POLACY TO TYLKO SIEJĄ DYWERSJE CHYBA ŻE TO NIE POLACY TO WTEDY WIADOMO - TERRORYZM
Gardze tymi chujami, co wyzywają innych i oczerniają od rusków. Jak nie jesteś z nimi to jesteś śmieciem, czaisz ?
Wiesz, że Assad i jego rząd popełniły błędy ? I tak k---a nie masz pojęcia o niczym !
Chcesz możliwie najszybszego zakończenia konfilktu włącznie z wymianą rządu ? C---a się znasz tylko ameryka jebiąca cywili po całej Syrii ma rację bytu, a
Faktem jest że zaangażowanie Rosyjskie odwróciło bieg wojny. Cenimy Rosję że pokrzyżowała plany wszystkich, ale już każdy z nas też chce, aby już powoli w----------i z tej Syrii razem z końcem wojny xD
Wiesz dlaczego wykop jest pro-assadowy? Bo nie ma alternatywy. Jest ISIS które odcina głowy i są popłuczyny po FSA czyli Al-Nusra po rebrandingu po tym jak już zdjęła mundury z trupów FSA i Pro-Tureckie proxy w postaci reszty rebelsów którzy w Afrin pokazali stoją na równi z
@Cichydon: Jaką widzisz alternatywę dla Assada? Jeśli już o tym pisałeś to możesz wrzucić linka.
@lewaq3000: Dżihad na mirko pochłania sporo czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tosca303: ( ͡° ͜ʖ ͡°) i to w-------e zmuszało cię do bycia szeryfem - kabaret
@Cichydon: No mam poważne wątpliwości. Poza tym ja wiem że Assad to w rzeczywistości rzeźnik, tylko obawiam się że nie ma nikogo lepszego i chyba najlepiej żeby wygrał (tj. najmniej krwi się wtedy rozleje), a następnie Iran i Rosja zastąpiła go kimś innym. Dlatego pytanie kogo byś widział jako jego alternatywę, jeśli nie on czy ktoś z jego otoczenia (np.
Assad jest typowym bliskowschodnim dyktatorem nikt do tego nie ma wątpliwości, ale w Syrii nie ma alternatywy. Nawet te przygłupy z "rebelii" jak tylko widmo Armii Assada się od nich odsuwa