Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
Szukanie działki. Jaki projekt wybrać: gotowy czy indywidualny)?
Rekuperacja. Fotowoltaika. I wiele, wiele więcej.
Co o tym myślicie?
https://www.youtube.com/watch?v=oaApcoyOwY4
Kilka rzeczy:
- Filmy mają trwać 3-4 minuty i zawierać jak najwięcej konkretów.
- Filmy są robione właściwie zerowym kosztem (nawet muzykę sam komponuję ;) ), ale chcę, żeby to wyglądało tak profesjonalnie, jak to tylko możliwe.
- Muzyka w intro to taki wstępny pomysł - po prostu mam dosyć wszędobylskich gitar, ukulele i skocznych rytmów :)
Dajcie znać czy jest na razie ok :) (Ha, już widzę, że się parę literówek wkradło do prezentacji..)
#budujzchaferem
#budujzwykopem
@MarianoaItaliano: A dobrze się to ogląda? PS Lektor to mój dobry znajomy (to on nagrał mojego audiobooka).
@ElCidX: Moje rady wykorzystuję właściwie codziennie. A czemu pytasz?
Domyślam się że to może być już zbyt szczegółowe, ale może ewentualnie brakuje jakichś konkretnych przykładów typu np. na dom parterowy do 120m2 sprawdzi się taka działka lub większa, na dom piętrowy działka może być mniejsza itp. Albo na przykład czy jest jakiś sposób by oszacować czy dana działka jest tania