Aktywne Wpisy
klewerewel +7
#zwiazki #rozowepaski #redpill #blackpill #programowanie #it #tinder #praca
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
Moryc_Jajko +73
U mnie już jest!!! Pora dowiedzieć się co siedzi w głowach tych naszych polskich #rozowepaski
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
Bo lwia część agencji wskazuje po prostu prace do wykonania, sama ich nie dokonując.
Ale też możesz trafić źle, trafisz do gościa, dla którego jesteś kolejną częścią prowizji/gościem bez odpowiedniej wiedzy.
edit: na useme bym nie polecał, co najwyżej rozliczenie ze złowionym typem przez tą platformę jedynie, w większości są tam nieszczególnej jakości usługi... równie dobrze możesz oferię/alledrogo uderzać - będzie to
@grastanislaw
@FilipTraum Ok a moze podpowiedzcie chociaz jakie widelki sa za taka usluge. Zeby nie dac sie zrobic w konia i jednoczesnie nie byc januszem biznesu i proponowac za malo.
1 - nie oszczędzaj na audycie i jego wdrożeniu, nie pomijaj poszczególnych punktów, by było szybciej/taniej - to naprawdę baaardzo istotna sprawa
2 - weź lepiej freelancera - unikniesz dodatkowego narzutu agencji, która go zatrudnia
3 - bardzo dobrze zorientuj się w temacie przed dokonaniem wyboru kandydata; niestety "branżunia" u nas nie należy do najciekawszych środowisk i sporo jest pseudo seowców, krętaczy, guru rodem
BTW są gdzieś w sieci przykłady audytów SEO? Widziałem kilka z jednej agencji i zastanawiam się czy kazdy jeden wygląda tak samo z niewielkimi różnicami... ;) Jestem devem więc też siedzę nieco w temacie.
To jednak jak wiadomo - indywidualna kwestia nie tyle SEOwca, co człowieka.
Co