Wpis z mikrobloga

po godzinie wystarczyłby telefon do pizzerii z rezygnacją,żeby kurier nie musiał tracić czasu i benzyny na dojazd.Wtedy tez propozycja wsadzenia spbie pizzy w dupę,zeby szef ogarnal i zatrudnil wiecej niz jednego dostawcę.Tyraja kilkanaście godzin , zarabiają grosze, często gość jest sam jeden i opóźnienia wynikają z tego,że jedzie w jeden rejon stojąc w korkach,musi wrócić po kolejne zamówienie,bo przecież nie załaduje wszystkich placków za jednym razem,żeby wystygly.Nie ma się co szczycić,że jeszcze
Pobierz BrzydkiBurak - > po godzinie wystarczyłby telefon do pizzerii z rezygnacją,żeby kurie...
źródło: comment_9a4AM7sQqL4LKs3VXl35mIPQgQ7tOJef.jpg
@BrzydkiBurak po godzinie wystarczyłby telefon do pizzerii z rezygnacją,żeby kurier nie musiał tracić czasu i benzyny na dojazd.Wtedy tez propozycja wsadzenia spbie pizzy w dupę,zeby szef ogarnal i zatrudnil wiecej niz jednego dostawcę.Tyraja kilkanaście godzin , zarabiają grosze, często gość jest sam jeden i opóźnienia wynikają z tego,że jedzie w jeden rejon stojąc w korkach,musi wrócić po kolejne zamówienie,bo przecież nie załaduje wszystkich placków za jednym razem,żeby wystygly.Nie ma się co szczycić,że
@BrzydkiBurak: Kiedyś jak zamówiłem z telepizzy to zostałem poinformowany ze czas oczekiwania wynosi 2h, zgodziłem się, bo tylko tam jest pizza która potrafię sie najeść(max amerykańska), niespodziewanie dostawca zadzwonił po 40minutach.