Wpis z mikrobloga

Apartamentowiec na wodzie... a dokładniej na Wyspie Pomorskiej. Tak swoją inwestycję opisuje deweloper odpowiedzialny za Marinę III we Wrocławiu. Nasza najnowsza fotorelacja z budowy tutaj.

Obiekt składać się będzie z dwóch brył, które posadowione zostaną na jednej wspólnej płycie parkingowej i niemal w całości zajmą powierzchnię wyspy.

Co myślicie o tym projekcie?
#wroclaw #architektura #urbanistyka #design #skyscrapercity #skyscrapercitycontent #budownictwo #nieruchomosci #mieszkanie #mieszkania #polska #ciekawostki #fotografia
Projekt_Inwestor - Apartamentowiec na wodzie... a dokładniej na Wyspie Pomorskiej. Ta...

źródło: comment_bsYVvbpZDNVTQh9F5784dmn2bh3ohvxD.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
@mroz3: Dodajmy, że te kwatery były cholernie drogie ze względu na ich specyfikę, a teraz drogo można sprzedać Marina III. To że wartość poprzednich zmalała drastycznie to już nie problem, bo lokale sprzedane ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 4
@Projekt_Inwestor myślę że wkurza mnie ładowanie mieszkań na wodę byle było w centrum, Odra to rzeka i ma być żeglowna a nie nastawiają apartamentów, pływających domów i zmniejszają koryto rzeki. Ładne ale żeby nie zrobił się z tego jakiś nowy trend
  • Odpowiedz
A mniejsze (50m²) już po 20k.

@wamaga: u mnie dzyszkę z metra za stare budownictwo i ok 15k/m2 w nowych inwestycjach przy większym metrażu. Pakowanie się w kredyt na taką inwestycję w sytuacji gdy 2km dalej ceny są niższe o 1/4 byłoby zwykłą głupotą.
  • Odpowiedz