Aktywne Wpisy
Itslilianka +5
mam_spanko +121
Gratuluje tym, którzy cieszą się z rosnącego nacjonalizmu na świecie, z le pen, meloni, orbana, memcena, afd, trumpa
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Ludzie to się jednak nigdy nie nauczą na swoich błędach xD
Czasy są tak globalne ze wystarczy że ktoś pierdnie w Indiach i zaraz mamy jakiś wirus co dziesiątkuje ludzi, są bomby atomowe, wojny handlowe, ekologiczne kryzysy, nieprzewidywalność rozwoju AI, rozpiździel migracyjny, a niektórym się marzy powrót do polityki z XX wieku xD
Chyba
Co myślicie o tym projekcie?
#wroclaw #architektura #urbanistyka #design #skyscrapercity #skyscrapercitycontent #budownictwo #nieruchomosci #mieszkanie #mieszkania #polska #ciekawostki #fotografia
@Projekt_Inwestor: że ci co kupili wcześniejsze mieszkania z widokiem na uniwerek zostali elegancko wyruchani xD
Komentarz usunięty przez autora
PS. I nie jest to powód do chwalenia się... Bardzo lubię tę okolicę ale zmiana mieszkania na większe w tym miejscu nie wchodzi w rachubę. Po prostu nie będzie mnie na nie stać...
@Projekt_Inwestor: @AgentB: @krolik_wie_lepiej wie @zenon1002
12k to w większym (równe 100m²) od strony bez widoku na UW i rzekę.
A mniejsze (50m²) już po 20k.
Wiec min milion musisz dać za takie mieszkanko na wodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wamaga: u mnie dzyszkę z metra za stare budownictwo i ok 15k/m2 w nowych inwestycjach przy większym metrażu. Pakowanie się w kredyt na taką inwestycję w sytuacji gdy 2km dalej ceny są niższe o 1/4 byłoby zwykłą głupotą.
@zenon1002:
Dla mnie na pewno. Ale jak ktoś zarabia >20k/m-c i chce mieć ładne widoczki z okna - czemu nie?
@mroz3: "Zasłonięcie widoku?! Panie, tu jest rzeka, a na wodzie nie będą przecież budować hehe". ( ͡° ͜ʖ ͡°)