Wpis z mikrobloga

- Kup nowy, wypasiony, high-endowy, deasignerski smartfon
- kosztuje pierdyliard, bo producent zastosował mega nowoczesne rozwiązania, żeby był ultra cienki
- w------l go w case i doklej szybę, żeby był 2x grubszy

XDDDDDDD, gnije za każdym razem
#heheszki #bekazpodludzi #android #ios #apple
urojony_uzurpator - - Kup nowy, wypasiony, high-endowy, deasignerski smartfon
- koszt...

źródło: comment_Am5RfyShJhwAJhTeU54x5vqUCcL0EMLl.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@urojony_uzurpator: Też byłem przeciwnikiem noszenia telefonu w jakimś futerale. Problem w tym że co nowszy telefon to coraz bardziej śliski, niektóre to już same z siebie zsuwają się ze stołu. Jakiś cienki case nie dość że zapewnia pewniejszy chwyt to jeszcze chroni telefon przed upadkiem i zarysowaniami.
  • Odpowiedz
@Albania95: To tak jak c-----e pokrowce w samochodzie, ludzie kupują nowe auto z fajna tapicerką, za którą często jeszcze trzeba dopłacić do konkretnego wzoru a potem zakładają najchujowsze pokrowce turbo albo racing żeby drugi własciciel miał się z czego cieszyć jak je ściagnie? xD
  • Odpowiedz
@GrzegorzPorada: zakładanie gazu do lambo jest bardziej opłacalne niż zakładanie do fiata. Im mocniejszy silnik tym mniejsza strata mocy przy gazie. Generalnie w przyszłości będę chciał w----ć gaz do merca, coby d--y pękały mentalnym biedakom
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@urojony_uzurpator: mnie tam 2mm mniej nie jarają, a nie miałbym serca używać smartfona na warsztacie bez gumki i folii, jakby telefony same w sobie miały lekko cofnięty ekran to co innego, a jak telefon ma mi upaść 5 razy i po wyświetlaczu, to ja to p------ę. Jakbym kupował funkiel nówkę to dla parametrów. Kupowania jakiś Hammerów itp nie widzę sensu, skoro są ciężkie, duże, a gumka robi robotę.
  • Odpowiedz
- Kup nowy, wypasiony, high-endowy, deasignerski smartfon

- w------l go w case i doklej szybę, żeby był 2x grubszy

@urojony_uzurpator: może po prostu nie lubię gdy telefon uj strzeli jak mi wypadnie z kieszeni?
W ogóle to mam bekę z typów podniecających się wyglądem telefonu. Wszystkie wyglądają niemalże tak samo, co za różnica?
Mi gumowy case bardzo się sprawdza - już nie wiem ile razy uratował telefon... a przy okazji
  • Odpowiedz
Dlatego od dobrych kilku lat używam telefonów wzmocnionych fabrycznie. W tym momencie mam Samsunga x-cover4. Nie potrzebuje case, bo case jest wbudowany :) A do tego mieści mi się do kieszeni spodni i nie muszę nosić plecaka( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Albania95: no właśnie. Zresztą odkąd wsadziłem mój telefon w kondoma i jest trzy razy grubszy korzysta się lepiej, bo chwyt jest pewniejszy. I ten kondomik za 5zł na ali z wyglądu też mi się podoba :D
  • Odpowiedz