Aktywne Wpisy
WielkiNos +82
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +211
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
- kosztuje pierdyliard, bo producent zastosował mega nowoczesne rozwiązania, żeby był ultra cienki
- w------l go w case i doklej szybę, żeby był 2x grubszy
XDDDDDDD, gnije za każdym razem
#heheszki #bekazpodludzi #android #ios #apple
Spokojnie można znaleźć coś ze skóry, aluminium albo tworzywa sztucznego lepszej jakości.
Telefony bywają wyjątkowo śliskie, a dodaj do tego rozmiar rakietki do tenisa i okaże się że telefon z casem dużo lepiej leży w dłoni
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Albania95: kruchość obecnych telefonów wynika z tego, że mają być w uj cienkie. Więc jest jakiś kompletny regres
@urojony_uzurpator: może po prostu nie lubię gdy telefon uj strzeli jak mi wypadnie z kieszeni?
W ogóle to mam bekę z typów podniecających się wyglądem telefonu. Wszystkie wyglądają niemalże tak samo, co za różnica?
Mi gumowy case bardzo się sprawdza - już nie wiem ile razy uratował telefon... a przy okazji
A jak ktoś chce bez kejsa, to nosi bez kejsa xD