Zawsze mam beke jak ktoś robi zestaw najładniejszych aut i wstawi jakąkolwiek alfe xD Ja rozumiem ze ta marka ma swoje grono fanów, ale w ogolnym guście są uznawane od lat za brzydkie. Właściwie to nie znam nikogo kto uwazalby te auta za ładne i gdyby nie internet nigdy bym sie nie dowiedział.
@korporacion: mówić o marce, która ma na koncie jedne z najpiękniejszych projektów designu motoryzacyjnego, że jej samochody są uznawane za brzydkie. No k---a XD
Z rankingu wychodzi jasno, że najbardziej niezawodną marką aut spoza Japonii jest Alfa Romeo. Włoska marka uplasowała się na piątym miejscu za Lexusem, Mitsubishi, Toyotą i Suzuki, ale przeskoczyła takich producentów jak Audi, BMW, Mercedes czy Jaguar.
To jest piękny samochód w takim przedziale cenowym <3 Nie każdy wykonuje zawód syn czy też córka i stać go na auto, które kosztuje pierdyliardy, nie mówiąc już o utrzymaniu..
@korporacion: nie ma piekniejszego auta w rozsadnych pieniadzach niz brera :) tak tez uwazaja chlopaki z Top Gear @fotografiola: mialem taka tylko, ze srebrna :) zawsze mialem ubaw jak ludzie chcacy usiasc z tylu pchali sie przez przednie drzwi :D
@korporacion nie wiem o jakim ogólnym guście mówisz ale to nie jest mój. Uwielbiam Alfy, a 159 to moim zdaniem dzieło sztuki. Przez tyle lat się nie opatrzyla wcale
Ja rozumiem ze ta marka ma swoje grono fanów, ale w ogolnym guście są uznawane od lat za brzydkie.
Właściwie to nie znam nikogo kto uwazalby te auta za ładne i gdyby nie internet nigdy bym sie nie dowiedział.
#alfa #alfaromeo #alfaholicy #samochody #przemyslenia
@korporacion: nie myl swojego gustu, lub gustu środowiska swoich znajomych z gustem ogółu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
159 to jedno z najładniejszych aut jakie powstało...
Komentarz usunięty przez autora
Z rankingu wychodzi jasno, że najbardziej niezawodną marką aut spoza Japonii jest Alfa Romeo. Włoska marka uplasowała się na piątym miejscu za Lexusem, Mitsubishi, Toyotą i Suzuki, ale przeskoczyła takich producentów jak Audi, BMW, Mercedes czy Jaguar.
Masz te swoje mity powielane przez
@fotografiola: mialem taka tylko, ze srebrna :) zawsze mialem ubaw jak ludzie chcacy usiasc z tylu pchali sie przez przednie drzwi :D
A to moja Bella