Zawsze mam beke jak ktoś robi zestaw najładniejszych aut i wstawi jakąkolwiek alfe xD Ja rozumiem ze ta marka ma swoje grono fanów, ale w ogolnym guście są uznawane od lat za brzydkie. Właściwie to nie znam nikogo kto uwazalby te auta za ładne i gdyby nie internet nigdy bym sie nie dowiedział.
@derylio1 Ta wielka d--a sprawia że jest z tyłu więcej miejsca na nogi, czy do bagażnika wchodzi więcej trupów? Wygląda jak na siłę dopompowana. Poza tym, te tylne ściany nie przeszkadzają przy parkowaniu tyłem?
@Trique: 1.7tbi ;) auto sprawuje się rewelacyjnie poza kilkoma mankamentami. To jest wersja ti, czyli trochę obniżona i utwardzona. Po Krakowskich drogach trochę szoruję :/ a tak poza tym jestem zachwycony :)
@Cinoski: to klasyczne cupe według Alfy. Jest dożo miejsca z przodu dla kierowcy i partnerki. Z tyłu mieści się co najwyżej koszyk na wino, ser i rakietę do tenisa. Nie znalazłem prawa jazdy w czipsach, więc parkowanie o lusterkach mi nie przeszkadza, chociaż muszę przyznać, że widoczność jest ciut gorsza niż w poprzedniej 147. Jakoś się przyzwyczaiłem :)
@Cinoski: tak dla wyjaśnienia, kupiłem Brerę tylko dlatego, że mi się podobała nie dlatego, że jest funkcjonalna :) jak będę potrzebować funkcjonalnego auta to sobie dokupię :)
Ja rozumiem ze ta marka ma swoje grono fanów, ale w ogolnym guście są uznawane od lat za brzydkie.
Właściwie to nie znam nikogo kto uwazalby te auta za ładne i gdyby nie internet nigdy bym sie nie dowiedział.
#alfa #alfaromeo #alfaholicy #samochody #przemyslenia
p--------y?
Poza tym, te tylne ściany nie przeszkadzają przy parkowaniu tyłem?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak się Brera spisuje? Jaki silnik?
@super_konkubent: przecież bmw to najbardziej awaryjna marka ¯\_(ツ)_/¯
jak będę potrzebować funkcjonalnego auta to sobie dokupię :)
@derylio1: a to brera nie ma miejsc z tylu? czy jak sie tam wsiada?
@super_konkubent: zobacz sobie raporty awaryjności ( ͡° ͜ʖ ͡°)