Aktywne Wpisy
14latnawykopie +15
Z ostatnich 3 zatrudnionych barmanów/barmanek jeden okazal się złodziejem, jeden alkoholikiem, a jedna n--------a. Czy jestem zdziwiony? Nie. Czy będzie lepiej na rynku pracy? Nie. Ogólnie gastronomia to patologia, praca za najniższą krajową, więc nie ma co za dużo oczekiwać. #pracbaza
assninja +97
Po takich rolkach widać jak oni są naprawdę biedni i jak małe mają marzenia, ot największe marzenie to napchać kasę jakiemuś koncernowi żeby mieć, kilka aut i się "pokazać" XD
na tych wszystkich rolkach przewija się to samo, obrzydliwy konsumpcjonizm i wydawanie pieniędzy na drogie rzeczy jako najwyższy życiowy cel. To naprawdę biedni ludzie
#frajerzyzmlm
na tych wszystkich rolkach przewija się to samo, obrzydliwy konsumpcjonizm i wydawanie pieniędzy na drogie rzeczy jako najwyższy życiowy cel. To naprawdę biedni ludzie
#frajerzyzmlm
Da się odświeżyć wygląd emblematu na kierownicy (dołączam zdjęcie)? Nie wiem nawet dlaczego taki jest, nie jest to rdza, rysy to inna sprawa ale te plamki nie mam pojęcia nawet jak je nazwać. To się da wypolerować? Dodam ze palcem żadne wgłębiania nie są wyczuwalne na tych plamkach
#samochody #fiat #pytanie
@Pelleus: to oryginał na klej podobno. Nie chciałbym psuć :D
Dziękuję za odpowiedzi jeżeli sprawa tak się ma co nie ma co sobie zawracać tym głowy więcej :)