@oficer-prowadzacy: nie prowadzę już tego tagu xD obrzydzenie stało się zbyt duże i powychodziłem z tych pisowskich grupek, komfort psychiczny i estetyczny ważniejszy ( ͡°͜ʖ͡°) koroluk może dalej prowadzi kolekcję
@JanuszKek: Grupy kodu też nie lepsze, ten sam poziom grażyńskego bezbekizmu xD Jedyne zabawne memy polityczne wychodzą chyba tylko z kucgrup typu NSDAP i o dziwo od fanów Razem (mimo że daleko mi ich do ich poglądów to memy razemków potrafią być niekiedy śmieszne, a nie że muszę chodzić po pokoju z zażenowania jak w przypadku sokówzburaka na kiju xD)
Wołam @JanuszKek, bo z tego co pamiętam to lubi on kolekcjonować takie rakowe obrazki xD
No chyba że kolekcjonujesz tylko wytwory zwolenników PiSu w tagu #prawackihumorcodzienny, a kodowskich już nie xD
Grupy kodu też nie lepsze, ten sam poziom grażyńskego bezbekizmu xD
Jedyne zabawne memy polityczne wychodzą chyba tylko z kucgrup typu NSDAP i o dziwo od fanów Razem (mimo że daleko mi ich do ich poglądów to memy razemków potrafią być niekiedy śmieszne, a nie że muszę chodzić po pokoju z zażenowania jak w przypadku sokówzburaka na kiju xD)