Aktywne Wpisy
Zamroczony +1642
WujaTHC +289
Zawsze śmieszy mnie p---------e typu że mieszkania stoją puste bo ludzie boją się wynajmować bo ktoś może się tam wpieprzyć, zająć chatę i nie płacić. Tymczasem moja była czynszojadka wolała połasić się na 200 złotych miesięcznie więcej i straciła spokojnego i ogarniętego lokatora który siedział u niej 5 lat, nie sprawiał żadnych problemów i płacił zawsze na czas XD Oby teraz jakaś patolnia jej sie tam w-----a.
#nieruchomosci #wynajem
#nieruchomosci #wynajem
Mam pytanie zapisałem się do akcji promocyjnej CitiBank Allegro voucher na 400 zl - warunek zapłacić 1000 zł w określonym czasie kartą, mam pytanie jest jakiś inny sposób pewniejszy niż ten SprytnyBill (polecany na tych forach z takimi akcjami), widzę, że ma średnie opinie. Czy po prostu wystawić coś kombinować innego ?
2. Oferta obowiązuje od 9 sierpnia 2017 r. do 31 stycznia 2018 r.;
https://www.online.citibank.pl/files/documents/credit-cards/regulamin-oferty-zdobadz-voucher-do-allegro-edycja-iii.pdf
Chyba, że kartę już masz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moge dac refa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O ile nie maja zablokowanego kodu MCC odpowiadajacego za posrednictwo/transfer pieniezny ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@marianteam: powinno zadziałać, Citi nie wyklucza MCC (ale lepiej nie mówić o tym głośno, bo znane są już historie banków, które kiedyś też nie miały wykluczeń MCC). Ogólnie polecam prosty research: znaleźć promocje z wykluczonymi kodami MCC,
Swoją drogą zniechęca mnie punkt:
Poczekaj na telefon od konsultanta banku i złóż wniosek o wydanie karty, wyrażając przy tym zgody na przetwarzanie danych w celach informowania o produktach i usługach podmiotów współpracujących z bankiem oraz na otrzymywanie informacji handlowych.
Da się tę zgodę wycofać nie rezygnując z