Aktywne Wpisy

Ytarka +118
Jeden rabin powie tak, drugi rabin dostanie padaczki a ja Wam powiem, że ten przedpokój nigdy nie czuł się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) i jeszcze krzesełko se machnęłam do kompletu. #czujedobrzeczlowiek
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
#pierdytarke
#chwalesie #art #tworczoscwlasna #mieszkanie #rysujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Sriracha +154
Zwycięstwo!!!!!
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
Od tygodnia walczyłem z zapchana rura odpływowa w kuchennym zlewie, kret w płynie i soda + ocet nie dawały rady.
Kupiłem taka specjalna pompke, nie dało rady.
Kupiłem żmijkę, wkręciłem 9 metrów, 9 k---a metrów, nadal zapchane.
W desperacji odkryłem w sobie nieprzebrane pokłady kreatywności.
źródło: IMG_20250309_133202842
Pobierz

źródło: comment_0lX0yTM72BBZKhfI61crJLZRBhJxDFDf.jpg
Pobierzźródło: comment_zLKCdUqwraYcMXAnhk4wbgZNb8Km5wsC.jpg
PobierzPrzypomniała mi się historia jak postanowiłem grać na rooku, wbiłem jakoś 40-45lvl i dalej mi się już nie chciało albo pacc się skończył, coś w tym stylu więc wystawiłem konto na sprzedaż. Jakiś gość konto kupił, sprawdziłem po jakimś czasie jak mu idzie a j--------i wyszedł na main ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
"Historia zaczęła się 3 lata temu, kiedy to pewnego letniego dnia ... no dobra nie umiem opowiadać bajek .
Dnia 10 września moja postać została zmainowana. Co jak co, ale była to bardzo kontrowersyjna postać, przez wielu posądzana o BOTing, ale przez nikogo o share. No i racja.
Postać jest tryumfem automatyki. Wielkim
źródło: comment_HD163Y6feM1OykOsDmqj6ZrzHZjENrZG.jpg
Pobierz@Trique: Jak to, przecież jak nabijesz któryś tam level to już nie można wyjść?
Nie pamiętam jak dawno to było, ale w okolicach 2001-2002.
Rookgard, wyspa nowicjuszy
Mainland, cały świat (bez wyspy nowicjuszy)
Do 8 lvl trenowało się na rooku żeby wyjść na main ale niektórzy zostawili odkrywać tajemnice Rookgardu (z czego sporo tajemnic do dziś zostało nie rozwiązanych)
e: chyba to był wesoły, nie wiem w sumie, ale na pewno po jakimś update wprowadzili zakaz wychodzenia na maina po którymś tam lvlu
Na rooku grało się bez profesji (non-voc) bo byla to wyspa treningowa , przy wychodzeniu na main trzeba było określić kim chce się być (knight/palladyn/druid/mag) i dopiero wtedy zaczynała się właściwa gra z pełnymi możliwościami (w przypadku płatnego konta)
Z takich największych to dostęp do mino maga i teleport znajdujący się w pokoju obok niego, znikający Spike sword na wysepce z ogniem i pokój z gholem