Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +259
Właśnie teraz trwa ważny mecz Polska - Włochy w Lidze Narodów w siatkówce.
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
zielonykszak +120
TLDR - Mirek z wykopu @Veritas_liberabit_vos PLANUJE MASOWE MORDERSTWO ALBO PODOBNĄ INBĘ. Poniżej jest dużo cytatów z jego wpisów ale wystarczy że rzucić okiem na to co napisałem i z dwa cytaty żeby wyrobić sobie pogląd.
Apeluję żeby podejść do tego poważnie.
Jeżeli jest tu ktoś ogarnięty w takich sprawach i zna adresy mailowe to niech to podeśle na #policja niech oni wezmą IP z #wykop i coś z tym zrobią bo inaczej niedługo będzie o nim głośno w wiadomościach.
Parę lat temu była głośna sprawa z USA pewien pan który sam się zaliczał do #przegryw i w pewnym momencie pękł dokonał masowego mordu zabijając na uniwersytecie 6 osób i raniąc 14. Wcześniej wrzucał na youtube mocno przegrywowe filmiki z IDENTYCZNYM przesłaniem jak tutejszy tag #przegryw
Nasz mirek z resztą wspomina we wpisach o tym Eliocie
Krótko z wiki: Elliot Rodger od najmłodszych lat wykazywał problemy antyspołeczne. Leczył się psychiatrycznie i był prześladowany w szkole. Prowadził blog i miał konto na YouTube, na obu tych portalach narzekał na samotność i odrzucenie.
Dlaczego o tym piszę? A no dlatego że jak każdy widzę inbę która kręci się na wykopie i są to właśnie ludzie tego pokroju. Niedawno ktoś wrzucił ankietę "Czy zabiłbyś normika jeżeli nie byłoby konsekwencji".
Szczególnie zainteresował mnie użytkownik @Veritas_liberabit_vos sam pisze że nie wygląda najgorzej, wydaje się inteligentnym narcyzem, dużo zarabia #programista15k jest strasznie roszczeniowy i sfrustrowany. Nienawidzi kobiet a jednocześnie ma na ich punkcie obsesje. Do tego jest przewrażliwiony na punkcie wyglądu swojego, innych mężczyzn i kobiet.
Nawołuje on jawnie do zemsty na tzw. normikach oraz kobietach które najwyraźniej wg niego nie mogą być ani normikiem ani przegrywem, zapowiada tę zemstę i od jakiegoś czasu robi odliczanie (spróbuje poderwać 100 dziewczyn i jeżeli żadna mu nie da to "wprowadzi plan B")
Jeżeli nie chodzi o masowe morderstwa to pewnie o skrzywdzenie jakiejś niewinnej kobiety bo przecież jak sam pisze jest fajnym gościem, seks mu się należy, nie rozumie czemu "te szmaty" nie chcą mu dać, to jest jego prawo i te idiotki mają obowiązek mu to dać. Student po pierwszym roku psychologii oceniłby że jest to w stu procentach profil gwałciciela.
Polecam każdemu przeglądnąć historię jego wpisów. Powinien być moim zdaniem obserwowany przez odpowiednie służby. Poniżej kilka cytatów z różnych wpisów z wielu miesięcy.
W tym wpisie nie chodzi o to żeby dawać dobre rady jak poderwać dziewczynę, z histori mirko wynika że takich rad dostał tysiąc i o to właśnie ma żal do świata że jak twierdzi wcielił je w życie ale nie działają, ale ja się nie mogłem powstrzymać.
PONIŻEJ PRZYKŁADOWE CYTATY @Veritas_liberabit_vos z wielu miesięcy, każdy cytat poniżej poza kilkoma wyjątkami pochodzi z innego wpisu na mikro
Tu mirek opisuje historię którą przytoczyłem powyżej. https://www.wykop.pl/wpis/29760159/tfwnogf-przegryw-logikarozowychpaskow-stulejaconte/
(2 lata później zmienił na 100 prób)
Panu @Veritas_liberabit_vos nie chcę dawać rad ale nie mogę się powstrzymać, mogę tylko powiedzieć że przykro mi że życie okazało się takie ciężkie. Na pewno tak bardzo nienawidząc kobiet i ludzi nie ma szans na zainteresowanie jakiejkolwiek bo nawet jak udajesz przed nimi jak najlepszy aktor to każda wyczuje to w Tobie, nawet pies potrafi wyczuć człowieka. Nie to że je to obchodzi i źle o Tobie myślą ale każdy facet czy kobieta to wyczuje i podświadomie przychamuje. Wiem że myślisz że o Twojej desperacji wiedzą tylko ludzie na wykopie ale to nieprawda.
Obrałeś sobie beznadziejny cel, nienawidzisz kobiet a za wszelką cenę chcesz je zdobyć - przecież to nie ma sensu... Gdyby nawet Ci się udało to czułbyś się jeszcze gorzej bo sam piszesz jakie to beznadziejne są te panny a tyle się starasz żeby im zaimponować. Każdy Ci to powie że musisz iść na terapię nie po to żeby zdobyć panią tylko po to żeby się po prostu leczyć i zmienić życiowe cele. Dodatkowo powiem że 90% facetów w twoim wieku nie miało więcej niż 2-5 a nie 100 jak to opisujesz i to w normalnych związkach a nie poznanych na ulicy i następnego dnia zaliczonych. 1% który miał 100 dziewczyn wcale nie wygrało życia bo mieli 100 dziewczyn, różnica pomiędzy jedną a setką jest niewielka. Tak na marginesie 100% tego jednego promila który ma mega powodzenie ma jedną wspólną cechę - uwielbiają kobiety. Czasem są wobec nich chamscy - to prawda ale ogólnie to są nimi naprawde zainteresowani a nie myślą 24/7 jak się dobrać do majtek, mają sporo koleżanek (nie mylić z friendzone). Wiem że myślisz że o Twojej desperacji wiedzą tylko ludzie na wykopie ale to nieprawda.
#gownowpis #oswiadczenie #prawo #warszawa #gruparatowaniapoziomu #stulejacontent #rozwojosobistyznormikami #kiciochpyta #100podrywow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
PS. Dla własnego dobra, mając takie problemy, nie przebywaj na portalach typu wykop. Widać, że wystarczająco skrzywily Twój światopogląd na temat kobiet. I one to wyczuwają. Facetowi może się to wydawać dziwne, ale u nich inteligencja emocjonalna i obserwacja ludzi działa na
Komentarz usunięty przez autora
Bo mi się udaje wyrywać loszki bez większego problemu mimo że zarabiam grosze i 4 lata grałem nałogowo w wowa, a on taki bohater dalej sam xD
Albo troll albo ma naprawdę nierówno pod beretem. Jak troll to wyjątkowo uparty bo konto na wykopie ma ponad 2 lata.
@Veritas_liberabit_vos: XD Próbowałeś, ale nikt nie chwycił zarzutki.
https://www.wykop.pl/wpis/16928053/tfwnogf-przegryw-feels-pytanie-gdzie-poznawac-nowy/ Jakoś tu np. nie widzę w ogóle trollowania.
@Veritas_liberabit_vos: O co chodziło z tą Alicją?https://www.wykop.pl/wpis/27839713/alicjaxoxo-po-co-skasowalas/
https://www.wykop.pl/wpis/28047263/trzymajcie-mnie-xd-on-ma-szanse-na-podium-w-przysz/
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja mu tak nie powiem, poważam jego twórczość i licze ze spełni sie w ten czy inny sposób, za to żal mi ciebie że boisz sie to napisać ze swojego konta, czego sie obawiasz? że może sie zemścić?
Komentarz usunięty przez autora
https://www.tvn24.pl/usa-sprawca-strzelaniny-w-parkland-mial-klopoty-w-szkole-lubil-bron,815203,s.html