Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki i Mirabelki, czy wysyłacie sobie swoje nagie fotki swojej drugiej połówce? Pytam poniewaz jestem z dziewczyną 4 miesiące, ostatnio poprosiłem ją o jakieś zdjęcie ale odmówiła, jak zapytałem dlaczego to powiedziała, ze ona nie wysyła takich zdjęć bo to później różnie może być np. jak ukradną mi telefon a ona nie zamierza zostać gwiazdą internetu i niw wysyła się zdjęć osobie którą zna się 4 miesiące (przyznam że trochę smutno mi się zrobiło jak to przeczytałem) nie pomogło nawet to że obiecałem jej że zdjęcia zaraz usunę. Mam 28 lat, byłem w kilku związkach i moje poprzednie partnerki wysyłały mi zdjęcia tak samo jak ja im, nie widziały w tym zadnego problemu ( ͡° ʖ̯ ͡°). Zdjęcia tez często dostawałem nawet od dziewczyn z którymi jeszcze nawet nie byłem. Nie wiem jak to rozegrać, bo nie wyobrażam sobie że jestesmy w związku a ja nawet jednej foteczki nie mam. Koledzy dostają super fotki od swoich dziewczyn a ja mam jakiś szlaban :/. Jak mam ją ładnie przekonać?

#niewiemjaktootagowac #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
  • 114
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ale dziewczyna ma mniemanie o sobie. Jest nikim to nikogo by nie interesowały jej nagie fotki.

@tomek001: Chyba właśnie wygrałeś w konkursie na najbardziej durny komentarz w tym wpisie.
  • Odpowiedz
Jak chcesz hejtować

@tomek001: Nie mam takiej potrzeby, stwierdzam tylko fakt, że twój komentarz jest jednym z najbardziej kretyńskich jakie tutaj w tym wątku przeczytałem. Odbieraj sobie to jak chcesz.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: nigdy nie wysłałam i nie zamierzam wysyłać. Dziś dziekuje Bogu ze nie jestem na tyle głupia żeby wysyłać coś takiego bo nigdy się nie ma pewności co druga strona zrobi z tymi fotami np po rozstaniu, a świadomość, że któryś z byłych miałby moje nagie foty, gdy nie jesteśmy już razem by mnie zabiła (,)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Skąd wiesz, że koledzy dostają super fotki :D?

Mówisz, że ma argument, że jesteście 4 miesiące i dlatego Ci nie wyśle? Rozumiem, że jeszcze nie bolcowałeś( ͡° ͜ʖ ͡°) czy to ten typ, nie no przestań wstydze się( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Foty w związku to nic złego. Tak jak niczym złym nie jest oglądanie zdjęć obcych lasek

@AnonimoweMirkoWyznania: Wszyscy wiedzą, że całość to bajt, ale paradoksalnie pożyteczny społecznie. Robienie zdjęć same w sobie nie jest złe. Zaś wysyłanie roznegliżowanych fotek komukolwiek, gdziekolwiek, jakkolwiek i kiedykolwiek przez internet czy telefon niesie za sobą groźbę, iż ów zdjęcia dostaną się w niepowołane ręce.
Wprost, jeśli twój p---s, twój ryj i twój numer telefonu
  • Odpowiedz