Aktywne Wpisy
blackghost +8
Cześć, mam taki dylemat i trochę zagwostkę..jako prosty chłopak ze wsi wyjechałem do miasta..za bardzo nie znam się na motoryzacji a szukam pierwszego samochodu.
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
Werchm96new +3
#hotelparadise otwieram nitkę na taką zabawę. (Sami sobie musicie to szybko zrobić). Wypisujemy od 1 do 9 (allstars też) edycji po kolei, pierwsze osoby z danej edycji, które przychodzą Wam na myśl. Ja zacznę:
1. Remiziak
2. Ata
3. Ola
4. Klapessa
1. Remiziak
2. Ata
3. Ola
4. Klapessa
Mirki i Mirabelki, czy wysyłacie sobie swoje nagie fotki swojej drugiej połówce? Pytam poniewaz jestem z dziewczyną 4 miesiące, ostatnio poprosiłem ją o jakieś zdjęcie ale odmówiła, jak zapytałem dlaczego to powiedziała, ze ona nie wysyła takich zdjęć bo to później różnie może być np. jak ukradną mi telefon a ona nie zamierza zostać gwiazdą internetu i niw wysyła się zdjęć osobie którą zna się 4 miesiące (przyznam że trochę smutno mi się zrobiło jak to przeczytałem) nie pomogło nawet to że obiecałem jej że zdjęcia zaraz usunę. Mam 28 lat, byłem w kilku związkach i moje poprzednie partnerki wysyłały mi zdjęcia tak samo jak ja im, nie widziały w tym zadnego problemu ( ͡° ʖ̯ ͡°). Zdjęcia tez często dostawałem nawet od dziewczyn z którymi jeszcze nawet nie byłem. Nie wiem jak to rozegrać, bo nie wyobrażam sobie że jestesmy w związku a ja nawet jednej foteczki nie mam. Koledzy dostają super fotki od swoich dziewczyn a ja mam jakiś szlaban :/. Jak mam ją ładnie przekonać?
#niewiemjaktootagowac #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Komentarz usunięty przez autora
Foty w związku to nic złego. Tak jak niczym złym nie jest oglądanie zdjęć obcych lasek
Zaakceptował: sokytsinolop}
@tomek001: Chyba właśnie wygrałeś w konkursie na najbardziej durny komentarz w tym wpisie.
@Mr_Gray: A ty możesz wrócić do podstawówki i przypomnieć sobie podstawy pisowni.
Komentarz usunięty przez autora
@tomek001: Nie mam takiej potrzeby, stwierdzam tylko fakt, że twój komentarz jest jednym z najbardziej kretyńskich jakie tutaj w tym wątku przeczytałem. Odbieraj sobie to jak chcesz.
Mam nadzieję, że jeszcze trafisz na kogoś z kim Ci się ułoży. Tego życzę.
Mówisz, że ma argument, że jesteście 4 miesiące i dlatego Ci nie wyśle? Rozumiem, że jeszcze nie bolcowałeś( ͡° ͜ʖ ͡°) czy to ten typ, nie no przestań wstydze się( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak dla mnie biblia to logika, rozum i technologia lel.
Jak wysłać to sprytnie, jak się zemścić to bez możliwości odwetu :d
@AnonimoweMirkoWyznania: Może ma IQ trochę wyższe niż 60...chociaż wątpię skoro się widujecie.
@AnonimoweMirkoWyznania: Wszyscy wiedzą, że całość to bajt, ale paradoksalnie pożyteczny społecznie. Robienie zdjęć same w sobie nie jest złe. Zaś wysyłanie roznegliżowanych fotek komukolwiek, gdziekolwiek, jakkolwiek i kiedykolwiek przez internet czy telefon niesie za sobą groźbę, iż ów zdjęcia dostaną się w niepowołane ręce.
Wprost, jeśli twój p---s, twój ryj i twój numer telefonu
@AnonimoweMirkoWyznania: No i właśnie dlatego ona ma rację, że nie chce ci nic wysyłać.