Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
bg_92 +17
Moje włosy są dosyć sztywne więc potrzebuje na pewno jakiegoś mocnego chwytu.
No i żeby nie było jakoś mega drogie xD
#modameska #fryzura #barber #pomadowaglowa #pomada
@Najkon: Z tańszych to możesz spróbować beach boy matt paste(od 19zł), a z droższych to reuzel-clay matte pomade(od 50zł za 113g czyli dość dużo) albo suavecito matte pomade(75zł za 113g). Przy czym tą suavecito miałem tylko raz ale trzymała się dość dobrze.
50zł za 113g to jeszcze nie tak zle, mowiac mega drogie mialem na mysli aby nie bylo to 100zl za 100g
Komentarz usunięty przez autora
https://www.gentleman-store.pl/pomady-woskowe/61-pomada-woskowa-do-wlosow-knuppelhart-rock-hard-schmiere.html
O takiej mówiłeś?
Nakladam odzywke do wlosow na wilgotne wlosy, daje jej kilka minut/gole sie, potem splukuje i myje szamponem.
Probowalem rozne metody i ta wydaje sie byc najlepsza.
A szamponu uzywam o'herbal z rossmana, w sumie odzywki tez.