Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki a raczej Mirabelki, pocieszcie mnie proszę i podajcie mi przykłady jakichś wysokich, łysych facetów, którzy są atrakcyjni pomimo tego, że nie są dopakowani na siłce xD

Bo tak, jak nigdy nie miałem problemów ze swoimi zakolami i tym, że się tnę na łyso to ostatnio zaczynam mieć i mam wrażenie, ze jestem kompletnie aseksualny dla 90% lasek xD Pewność siebie mi tak siada, że głowa mała.

I nie, nie jestem piwniczniakiem, sporo trenuję, ale raczej sporty wytrzymałościowe, więc nie jestem żadnym dzikiem... 188/80

Dobrze, że przynajmniej broda mi rośnie.

#rozowepaski #niebieskiepaski #podrywajzwykopem #przegryw #lysienie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: są laski, które lubią łysiejących facetów. To zawsze było moim podstawowym kryterium (łysiejący wydawali mi się bardziej pociągający), dlatego m.in. spodobał mi się mój facet (obecnie mąż) :) Nigdy nie miał kompleksów z tego powodu.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: @Palmera: Mi też to kompletnie nie przeszkadza :) Mój chłopak ma 30 lat, zakola, łysieje na czubku głowy a mimo to nie tnie się na łyso i w ogóle się tym nie przejmuje. Ma 187 i waży 63 kg, nigdy nawet nie był na siłowni i bardzo mi się podoba. Lepiej znaleźć kogoś kto Cię w pełni zaakceptuje i rozwijać swoje pasje niż popadać w kompleksy :)
  • Odpowiedz
@femur: Od dziecka tak ma, całe życie słyszy docinki na ten temat. Wszystkie badania zrobione, je normalnie. Takie geny. Mi się podoba. Niektórzy mają problem żeby schudnąć a są też tacy, którym ciężko przytyć.
  • Odpowiedz
Rest:
@AnonimoweMirkoWyznania:
Pytanie mirabelek o takie rzeczy, to nie najlepszy pomysł. Będą Cię przekonywać, że wygląd nie jest bardzo istotny, że liczy się dla nich wnętrze, itp. Kobiety, które zwracają uwagę na wygląd nazywają pustakami czy karynami. Same określają się mianem normalnych, aby pokazać swoją wyższość.Tymczasem fakty są takie, że mirabelki wzdychają do ładnych panów, a tych, którzy obnażają ich hipokryzję w kwestii wyglądu nazywają mizoginami.

Zaakceptował: kwasnydeszcz}
  • Odpowiedz