Aktywne Wpisy
wedkarzyk +11
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
Londyński autobus śledzi generator gazu drzewnego. W czasie II wojny światowej i po jej zakończeniu dostawa ropy była ograniczona w połowie świata. Generatory gazu drzewnego pozwoliły na podawanie silników benzynowych mieszanką wodoru, tlenku węgla i metanu uzyskiwanego przez spalanie drewna o ograniczonym powietrzu, dzięki czemu silniki mogły pracować przy mniej niż połowie mocy nominalnej. W latach dziewiętnastu czterdziestych sprzedano w Europie 15 milionów generatorów gazu drzewnego.
Źrudło: https://www.facebook.com/share/p/1A7MktHS6s/
#gruparatowaniapoziomu #
Źrudło: https://www.facebook.com/share/p/1A7MktHS6s/
#gruparatowaniapoziomu #
Jak myślicie czy dostęp dostęp do broni palnej powinien mieć każdy? od rolnika, przez ćpuna, po gimbusów, na moherowych babciach skończywszy? czy każdy kto naoglądał się Miami Vice i nagrał w CoDa i ma troszkę kasy, może sobie kupić Glocka i strzelać do sąsiadów, tłumacząc, że to samoobrona?
Zapraszam do dyskusji
@DroMak: No tak, mafiozi to j----i debile XDDDDDDDDDDDDDDD A mafia paliwowa i pruszków to najgłupsi ludzie w kraju xDDDDDDD
@DroMak: Tak, tak, bandyci to debile, a mafiozi to kretyni pierwszego sortu XDDDD
Jak to nie jest debilizm według Ciebie to boję sie o twój stan psychiczny i poleciłbym psychiatrę
@DroMak: XD Overload!!! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@DroMak: dziękuję, byłem pół roku temu, tobie polecam lekcje logiki z 1 liceum
@DroMak: dalej nie zamierzam dyskutować z kimś, kto reprezentuje tak niski poziom merytoryczny. doucz się i wróć, bo nawet nie wiem jakie prawo obowiązuje w temacie na który chcesz dyskutować i nazywasz to debatą. Jesteście coraz żałośniej przygotowani :(
Np. on wchodzi do domu z nożem, to ty kulturalnie idziesz do kuchni i staczacie pojedynek
Jak masz już siekierę, musisz się poddać
W sumie masz racje. Przestepca powinien najlepiej przyjść z procą, albo pistoletem na kulki. I tak nie ma to znaczenia.
Nie masz gwarancji tego, że przez sito nie przejdzie taki Breivik, ale rozważmy przez chwilę sytuację, w której b--ń jest ściśle zakazana. Zdobycie nielegalnej broni nie stanowi rzeczy niemożliwej, wystarczy odpowiednio długo szukać i posiadać dość pieniędzy. Masakrę w Paryżu przeprowadzono za pomocą broni z
@DroMak: nie wiem czy było, obecnie nic takiego nie ma.
Komentarz usunięty przez autora
@Ganiu: są takie w sprzedaży