Aktywne Wpisy

olo1917 +1001
Niech mi ktoś pokaże inne media, które znalazly / nagłośniły więcej afer niż TVN i Gazeta Wyborcza.
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta
Bez whatabothizmu, bez zmian tematu, kto?
Jak tam fani Solorza, co tak cicho?
Tak, to są wolne media i bardzo, bardzo dobrze wykonują swoją funkcję. Dzięki nim mamy jeszcze w tym kraju szansę na demokrację.
Bez nich o aferach dowiadywali byśmy się z zagranicy jak Węgrzy albo wcale.
Bez nich my na wykopku i reszta

Tumurochir +196

Też tak macie, że każdy rekruter odzywa się tylko jeden raz? No miałem z jedną, może dwie sytuacje że ten sam rekruter się odezwał więcej niż raz, ale generalnie z tego co zauważyłem, to oni chyba dodają kogoś do znajomych na linkedinie aby potem szukać ludzi wszędzie, tylko nie w gronie znajomych xD
@vrdst: Pewnie nie wszyscy, ale ci których spotkałem to byli goście z gatunku "oszczędzaj RAM gdziekolwiek jesteś". #!$%@? że kod nieczytelny, #!$%@? że dało się napisać to 2x prościej ale wykonałoby się 5% wolniej (albo i nie wolniej, kompilator też optymalizuje) - ma być #!$%@? widać kunszt. A Java i C# to pomioty szatana, język nie-kompilowany = ciota, #!$%@? i #!$%@? xD Kolega