Wpis z mikrobloga

@Gurbanguly_Berdimuhamedow: Przecież w komisjach zasiadają same najgorsze patałachy i konowały. Żeby mieć A, to trzeba mieć tylko ręce, nogi i głowę na miejscu (w sumie nawet i tego nie potrzeba. Wystarczy, że dycha).

@czikapu: podobno maja przywrócić poborowke xD. I dobrze gimbusy do woja na 3 miesiące, tam was naprostują. Ja jak tylko będzie możliwość to sam się zapisze, dlaczego mam płacić miesięczne fortunę za naboje do akacza
B.....3 - @Gurbanguly_Berdimuhamedow: Przecież w komisjach zasiadają same najgorsze p...

źródło: comment_Y5R3pnKRpefcTMulhzF8zqzdo23t6BiO.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@SeriouslyDude: Przez chwilę po przeczytaniu twojego komentarza zastanawiałem się, co zrobiłem ze swoją, ale przypomniało mi się, że nawet jej nie odebrałem XD

• Odpowiedz
@mister_pink: prawilnie przypominam, że zeta to w większości była patola ;) pierwszą, niemal elementarną czynnością, jaką uczył się misiek na zetce, było perfekcyjne ściemianie. Walenie w c--j z biedą, a potem, jak mówił kapitan "a za miesiąc przyjdzie, bo roboty nie będzie miał - przyjmijcie na starszego! ale najgłośniej będzie krzyczał - j---ć biedę" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz