Aktywne Wpisy
DrCieplak +284
Śmieszne jak dzisiaj #rozowepaski mówią że nie będą się babrać w kupach dziecka, po czym kupują kota i wyjmują jego g---o z kuwety 2 razy dziennie. Dziecko mając dwa lata będzie siadać na nocnik a kolejne dwa lata później będzie się załatwiać jak dorosły, kot będzie srał do pudełka do końca życia a #p0lka która się tak brzydzi kupy dziecka będzie ten kał wybierać i to już jej
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy według was para #programista15k i nauczycielka5k mogłaby w przyszłości stworzyć rodzinę 2+2 i żyć na w miarę fajnym poziomie? Zakładając, że rodzina trochę pomoże z budową domu 25 km od miasta top 5 (ja zdalka/hybryda, nauczycielka może poza miastem pracować).
Co rozumiem przez fajny poziom - żadne luksusy i #nieruchomosci na wynajem, ale życie, gdzie nie muszę się martwić o kasę, stać nas na jakieś sensowne auto i wakacje za granicą raz do roku, a ja sam mogę trochę inwestować na emeryturę czy przyszłość dzieci.
IMO to osiągalne, choć trochę mnie martwi sytuacja w branży no i koszty wszystkiego.
Czy według was para #programista15k i nauczycielka5k mogłaby w przyszłości stworzyć rodzinę 2+2 i żyć na w miarę fajnym poziomie? Zakładając, że rodzina trochę pomoże z budową domu 25 km od miasta top 5 (ja zdalka/hybryda, nauczycielka może poza miastem pracować).
Co rozumiem przez fajny poziom - żadne luksusy i #nieruchomosci na wynajem, ale życie, gdzie nie muszę się martwić o kasę, stać nas na jakieś sensowne auto i wakacje za granicą raz do roku, a ja sam mogę trochę inwestować na emeryturę czy przyszłość dzieci.
IMO to osiągalne, choć trochę mnie martwi sytuacja w branży no i koszty wszystkiego.
#moda #garnitur
Mirki, szybka akcja... Dostałem zaproszenie na rozmowę o pracę do niezłej firmy, a w szafie pustko... Dobra okazja aby sobie kupić w końcu jakąś marynarkę. Możecie coś zaproponować konkretnego ze sklepów znanych marek? Może wiecie gdzie teraz jakieś promocje byłyby?
Jestem szczupły, 177 cm wzrostu.
PS. fajnie jakby taka marynarka była dość uniwersalna, tzn mógłbym ją założyć na tego typu spotkania jak rozmowa rekrutacyjna, jakieś zebranie w ewentualnej pracy, jakaś uroczystość rodzinna, lub wypad na randkę w jakieś nieco bardziej eleganckie miejsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Granatowa z nakładanymi kieszeniami i miekkimi ramionami.