Wpis z mikrobloga

#modameska #ubierajsiezwykopem
#moda #garnitur

Mirki, szybka akcja... Dostałem zaproszenie na rozmowę o pracę do niezłej firmy, a w szafie pustko... Dobra okazja aby sobie kupić w końcu jakąś marynarkę. Możecie coś zaproponować konkretnego ze sklepów znanych marek? Może wiecie gdzie teraz jakieś promocje byłyby?

Jestem szczupły, 177 cm wzrostu.

PS. fajnie jakby taka marynarka była dość uniwersalna, tzn mógłbym ją założyć na tego typu spotkania jak rozmowa rekrutacyjna, jakieś zebranie w ewentualnej pracy, jakaś uroczystość rodzinna, lub wypad na randkę w jakieś nieco bardziej eleganckie miejsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chicane - #modameska #ubierajsiezwykopem 
#moda #garnitur

Mirki, szybka akcja.....

źródło: comment_Lr4KzZ07acICD2mgi2YVuPtzES3H3Y5x.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chicane Bytom lub Vistula - chyba jeszcze końcówki wyprzedaży są. Może jeszcze być Reckman ale to ciut niższa liga. Ewentualnie outlety tych firm - zawsze jak jestem coś ciekawego da się kupić
  • Odpowiedz
@Chicane: Ja kupiłem w tamtym roku cały garnitur w kubenz I jestem mega zadowolony z materiału, kroju i wygody jaka oferuje. No i cena całkiem okey bo koło 700zl za marynarkę, spodnie, koszule i muszke.
  • Odpowiedz
@Chicane: Rzadko kiedy padnie w takich tematach odpowiedź Lavard, ale ja jestem dużym fanem tej firmy (polskiej, swoją drogą) i kilka ciekawych marynarek można u nich znaleźć. Pewniakiem jest na przykład Lancerto.
  • Odpowiedz
@Chicane: Teraz w Van Graafie są ciekawe obniżki, zobacz też na Zalando - ale to oczywiście musiałbyś czekać na przesyłkę. Jeśli ma być uniwersalna, to celuj w granatową, dwuguzikową, bez żadnych ekstrawagancji (nie ruszaj żadnych czerwonych przeszyć...). Ewentualnie łaty na łokciach mogą odjąć trochę formalności, byle nie były w kontrastowym kolorze. Możesz też rozważyć bardziej "zamszowy" materiał, choć taka szybciej się zużyje. I zadbaj koniecznie o dobre dopasowanie, żadnych za
  • Odpowiedz