Wpis z mikrobloga

Odnośnie tego wpisu @stulejka-z-przerzutami Klik. Przypomniałem sobie pewną tragiczną historię.
Bohaterami są tutaj trzy osoby, załóżmy Dżesika, Brajan i Józek. D

Dżesika od podstawówki "chodziła" z Brajankiem, czyli byli parą jakieś 6-7 lat. Należeli do par, które lubią imprezować, starają się być mega zwariowani i na czasie (taki Warsaw SHORE). Oboje, że tak powiem byli PRZYSTOJNI xD Jak chodzili razem do zawodówki to na każdym kroku klepali się po dupach, ona często w towarzystwie lubiła powtarzać jak bardzo lubi "obciągać dużego #!$%@? Brajanka". Jakoś rok przed końcem "ZETY" doszła mnie wieść o zapyleniu DŻESIKI. Brajanek widocznie nie mógł znieść myśli o zaprzestaniu balangowania więc #!$%@?ł do UK w jej 3 miesiącu ciąży.

Jakoś po miesiącu zdesperowana Dżesika zaczęła szukać samca beta do utrzymywania jej samej i nienarodzonego jeszcze Dżejsona. Pisała do wszystkich. Czasami dała jeszcze dupy, ale każdy ją później zlewał. Nie wiem jak, ale natrafiła na swojego kolegę z gimbazy. Totalna Stuleja, MEGA MIĘKKA FAJA, skóra trądzikowa, okulary +10dioptrii na każde oko, ale miał łeb jak sklep. Józek miał sporo oszczędności, bo mieszkał z rodzicami i gdzieś tam dosyć ładnie zarabiał. Po kilku spotkaniach wynajął spore mieszkanie i zaczął robić wyprawkę dla swojego pasierba. #!$%@?ł osobny pokój dla dziecka, kupił wózek, łóżeczko, itd.

Sielanka trwała jakieś 3 lata. Józek wychował synka jak swojego i wziął na siebie ojcostwo. Mały go kochał, a suka sądząc po jej zachowaniu miała #!$%@?.

NAGLE WRÓCIŁ RYCERZ NA BIAŁYM KONIU BRAJANEK!

Nie mogę dalej pisać.Jak jesteście ciekawi to dokończę w komentarzu za jakąś godzinę ;)

#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
#zwiazki
  • 15
@stulejka-z-przerzutami: @twardy_i_sztywniutki: @l1pka:

Brajanek wrócił i Dżesika się o tym dowiedziała od koleżanki. Nie wiem jak się spotkali, ale jakoś się spotkali. Nagle Dżesika zauroczona pięknem swojej byłej miłości i funtami jakie przywiózł Brajanek zaczęła potajemnie dawać mu dupy. Józek jak miał wolne to zajmował się dzieckiem. Suka zaczęła się coraz częściej gonić i mieć #!$%@? na niego i Dżejsona. Gówno z szamba zaczęło wypływać i gównowiatry rozniosły wieści
@Siwulek: o #!$%@? oczywiście pewnie zero wyrzutów sumienia... eh te samotne matki, nic tylko fiuta i fiuta potrzebować, pewnie pomyślała „to jego wina, przecież się powiesił a tak robią słabi ludzie”