Wpis z mikrobloga

@agaja na allegro widziałam takie smieszne podkoszulki do karmienia, jakby gorsety ale bawełniane. Zasłaniają brzuch żeby można było podnieść bluzkę. Chociaż mi najwygodniej w topach z hm, tych z odpinanymi ramiączkami :)
@szaremyszki: możesz rozwinąć?

@elpoliko: oj szkoda. Ale ważne, że walczyłas :* za to przy flaszce chyba je nieco regularniej niż na cycu? Zawsze to jakieś pocieszenie!

@pucka25: o.nie kojarzę tych bluzek..ja na razie wychodzę tylko do lekarzy to często jest jakiś pokój do karmienia czy coś, a ubieram bluzki z dużym dekoltem i od to top bez ramuaxzek. Ale ten pas w sumie też spoko metoda żeby nie musieć
@agaja: no tak, równo co trzy godziny więc można jakoś zaplanować dzień, ale jeszcze do niedawna przystawialam ją czysto rekreacyjnie żeby chociaz mogla sie przytulić do cyca.
Niestety z czasem zaczęło ją to bardziej denerwować niż uspokajać i wybrala smoczek :(
@szaremyszki:po pierwsze nie obrażaj może, co?
Po drugie nie wiem, jak wcześniej wyglądala i mnie się żaden tik w oczy nie rzucił.
Taki problem, że zapytalam, że aż musisz chamskie odzywki stosowac? Przykre,ze tak musisz się dowartościować probujac obrazić innych.

@elpoliko: przynajmniej Ci nie zasnie na cycu i nie zrobi awantury jak się sama zsunie :p my to teraz przerabiamy :/
@agaja: @pucka25 te topy z H&M są całkiem spoko, dodatkowy plus, że całkiem nieźle trzymają bez biustonosza ( ͡° ͜ʖ ͡°)Teraz na wyprzedaży można trafić 2-paki w rozsądnych cenach ( ͡° ͜ʖ ͡°)