Aktywne Wpisy
Sylvio19 +1390
Miruny, 2 lata temu mój kuzyn z którym nie miałem właściwie żadnego kontaktu zadzwonił do mojego ojca z prośbą o pożyczke 50 tysięcy złotych na ratowanie jego firmy transportowej (ma kilka busów i tracił płynność) Ojciec się zgodził. Kuzyn pieniędzy oczywiście nie oddał. Jak gdyby nigdy nic lata sobie z żonką na wakacje i biorą nowe samochody w leasing czym chętnie chwalą się na facebooku. Ojca zbywa tekstami typu "nie mam kasy
magiol +12
Masz kwotę maks 500zł miesięcznie, w co inwestujesz? (Nie piszcie mentorakiego gówna że w siebie)
Obligacje skarbowe + ETFy + krypto?
#gielda #inwestycje #xtb #ppk #obligacje
Obligacje skarbowe + ETFy + krypto?
#gielda #inwestycje #xtb #ppk #obligacje
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@erln @wykopowa_ona @pucka25 @elpoliko Nie wiem, czy wszystkie karmicie - ale moze sie przyda, choc pewno kolezanki z wiecej niz jednym maluchem juz maja te kwestie obcykaną :)
zrodlo i wiecej info+instrukcja
#dzieci #rodzina #macierzynstwo #diy #karmieniepiersia
U nas niestety butla... walczyłam, ale nic z tego nie wyszlo. Szkoda :(
@elpoliko: oj szkoda. Ale ważne, że walczyłas :* za to przy flaszce chyba je nieco regularniej niż na cycu? Zawsze to jakieś pocieszenie!
@pucka25: o.nie kojarzę tych bluzek..ja na razie wychodzę tylko do lekarzy to często jest jakiś pokój do karmienia czy coś, a ubieram bluzki z dużym dekoltem i od to top bez ramuaxzek. Ale ten pas w sumie też spoko metoda żeby nie musieć
Niestety z czasem zaczęło ją to bardziej denerwować niż uspokajać i wybrala smoczek :(
Po drugie nie wiem, jak wcześniej wyglądala i mnie się żaden tik w oczy nie rzucił.
Taki problem, że zapytalam, że aż musisz chamskie odzywki stosowac? Przykre,ze tak musisz się dowartościować probujac obrazić innych.
@elpoliko: przynajmniej Ci nie zasnie na cycu i nie zrobi awantury jak się sama zsunie :p my to teraz przerabiamy :/
Male zlosniki kochane!