Wpis z mikrobloga

@Imzdx: paaanie leniuszki w każdym rejonie są inne. Poza tym pole nad wiochami...? Ostatnio niebieskie pola na ~4mln mu (wychodzące tu i ówdzie poza komórkę) co stało nad Wrocławiem ustało od północy prawie do godz 16
hmm, ale co Wy tam za wioski zapięliście, że takiego podziwu oczekujecie? ;-)

@JohnMarkII:

lol, kogo takie zadupia obchodzą ( ͡º ͜ʖ͡º)

@cofko: Najwyraźniej kogoś obchodzą, skoro pola zostały zdjęte w sobotę i w niedzielę ponownie.

Z kwestią czy zadupie czy nie spierał się nie będę, bo raczej trudno byłoby mi zaprzeczyć nawet gdybym chciał, ale na zadupiach to ludzie są raczej mniej "zarobieni" niż
Aż dziwne, że nie rozpoznałem. Wpadnę do teściów następnym razem to podjadę ściągnąć przed checkiem. Pasuje? ;-)

@JohnMarkII: A może teściowie mają jakichś znajomych chętnych do gry w samym Rybniku albo może potomkowie znajomych Twoich teściów by pograli? Bo sytuacja jest zbyt stabilna, rzadko coś się dzieje, przydałaby się świeża krew. Smerfy z południowych przedmieść czasem nawiedzają, ale prawie nigdy nie robią nic większego, tak samo wygląda sytuacja w drugą stronę.
@Mordeusz widzisz. Nawet ekipa od Ciebie musiała jechać ściągnąć moje crossy. :-D Ciekawe jak długo pole postoi, ja dopiero będę w niedzielę. ;-)

To a propos dzisiejszej zapinki. :-P
@Mordeusz: czyli dla Ciebie zrobienie fielda jest forma pochlebstwa ... płytkie to ... no chyba ze ty za kazdym fieldem pochlebiasz pitagorasowi :)P
nie znam sie nie zartach i serio nie rozumiem sarkazmu

@bsl: W porządku ale podpowiedzią powinien być dla Ciebie emotikon na końcu, czyli dwukropek i duże D

:D