Jak ktoś jeszcze nie grał w gierkę, to zapraszam: Android Amazon Store Online <-- Grać tylko na Firefox, Chrome ma bug w sobie i nie działa zapis tekstowy, używać zapisu tekstowego(normalny może nie zadziałać, bezpieczeństwo przeglądarek).
Nie chcesz przegapić ważnych informacji? Wesprzyj mnie Zapraszam do obserwowania tagu #donislawdev co jakiś czas, będą ukazywać się pod nim kolejne podsumowania gier + kolejne projekty, oraz do: Lista <--- Zapraszam (Wołanie do statystyk z moich gierek, premier moich gier, beta/alpha testy, bez spamu, jest to lista wołania, wystarczy się zapisać). Warto też obserwować moją osobę na Wykopie. Gra posiada też własny tag #donislawmirkowanieclicker <-- obserwuj
Przypominam też, iż jeśli ktoś chce pisać o gierce na Mirko, to proszę o używanie tagu #mirkowaniegra (można go obserwować, często też pod nim piszę) I nie używanie moich gamedevowywch tagów :-} Przypominam też, iż wszelkie uwagi/błędy/pomysły zgłaszamy do mnie na PW. Proszę nie zapominać o aktualizacji gry do najnowszej wersji.
@Marcinowy: Już tłumaczę :-} Amazon ma własne reklamy, ale z nich nie korzystam, korzystam tylko z reklam od Unity Ads + Chartboost. Nie korzystam też z reklam Google (AdSense). Obstawiam, iż przelew leci w euro/dolarach, zależnie w jakiej walucie wyświetlają nam się zyski. Na Unity Ads, Kongregate, Chartboost są to $ (mocno ostatnio spadł). Jeśli zaś chodzi o formy wypłaty, to zwykle są to przelewy, obstawiam, iż taki przelew
@knobik: Witam Pana, wołam wykopujących znalezisko, gdyż sporo osób było zainteresowanych, jak "skończyła" gierka pod względem popularności. Bardzo Pana przepraszam. Pozdrawiam Pana i życzę miłego
@lubie_wachac_stopy_siostrze997: Dlatego jest zapis tekstowy ;p Na androidzie to jest jeszcze zapis w chmurze. W planach mam też zapis w chmurze między platformami różnymi, ale to takie dalekie, dalekie plany (wiadome, koszta i troszkę roboty). Pozdrawiam Pana i życzę miłego dnia, przepraszam za kłopot.
@PePeHa: Wiedziałem, że zadziała, sam pisałem ten zapis ;p
@Emeneme: O, nie działa na x86? Hm, gra szczerze wspiera x86, myślałem, no cóż, wystarczy tylko, że skompiluje dwie wersje będzie wszystko działać :-} Przepraszam za kłopot.
@Emeneme: Serio? Czytałem gdzieś, że to działa tak, że gra działa też na x86, ale wolniej, no to sobie pomyślałem, że jak nigdy nie było graczy na x86, to w sumie nie warto robić osobnej wersji ;p A to dlatego ich nie było, bo pewnie gra nie działała, no cóż. Teraz dobrze jest, bo można wysłać dwie wersje gry i jedna jest dla x86 (Intel) a druga dla ARM (teraz
Statystyki
^ Podoba się to Wykop, była z tym masa roboty, zostaw też plusika :-}
#donislawdev <-- obserwuj
Jak ktoś jeszcze nie grał w gierkę, to zapraszam:
Android
Amazon Store
Online <-- Grać tylko na Firefox, Chrome ma bug w sobie i nie działa zapis tekstowy, używać zapisu tekstowego(normalny może nie zadziałać, bezpieczeństwo przeglądarek).
Nie chcesz przegapić ważnych informacji? Wesprzyj mnie
Zapraszam do obserwowania tagu #donislawdev co jakiś czas, będą ukazywać się pod nim kolejne podsumowania gier + kolejne projekty, oraz do:
Lista <--- Zapraszam (Wołanie do statystyk z moich gierek, premier moich gier, beta/alpha testy, bez spamu, jest to lista wołania, wystarczy się zapisać). Warto też obserwować moją osobę na Wykopie.
Gra posiada też własny tag #donislawmirkowanieclicker <-- obserwuj
Przypominam też, iż jeśli ktoś chce pisać o gierce na Mirko, to proszę o używanie tagu #mirkowaniegra (można go obserwować, często też pod nim piszę) I nie używanie moich gamedevowywch tagów :-} Przypominam też, iż wszelkie uwagi/błędy/pomysły zgłaszamy do mnie na PW. Proszę nie zapominać o aktualizacji gry do najnowszej wersji.
Facebook
Twitter
Zapraszam też do sprawdzenia moich innych gier:
Moje Inne Gry
Zapraszam też do sprawdzenia ciekawej muzyki:
Muzyka
#programowanie #gamedev #ciekawostki #gry
Już tłumaczę :-}
Amazon ma własne reklamy, ale z nich nie korzystam, korzystam tylko z reklam od Unity Ads + Chartboost.
Nie korzystam też z reklam Google (AdSense). Obstawiam, iż przelew leci w euro/dolarach, zależnie w jakiej walucie wyświetlają nam się zyski.
Na Unity Ads, Kongregate, Chartboost są to $ (mocno ostatnio spadł).
Jeśli zaś chodzi o formy wypłaty, to zwykle są to przelewy, obstawiam, iż taki przelew
Witam Pana, wołam wykopujących znalezisko, gdyż sporo osób było zainteresowanych, jak "skończyła" gierka pod względem popularności.
Bardzo Pana przepraszam.
Pozdrawiam Pana i życzę miłego
Dzięki za odpowiedź. Miłego dnia :)
Dlatego jest zapis tekstowy ;p
Na androidzie to jest jeszcze zapis w chmurze.
W planach mam też zapis w chmurze między platformami różnymi, ale to takie dalekie, dalekie plany (wiadome, koszta i troszkę roboty).
Pozdrawiam Pana i życzę miłego dnia, przepraszam za kłopot.
Komentarz usunięty przez autora
Wiedziałem, że zadziała, sam pisałem ten zapis ;p
@Emeneme:
O, nie działa na x86? Hm, gra szczerze wspiera x86, myślałem, no cóż, wystarczy tylko, że skompiluje dwie wersje będzie wszystko działać :-} Przepraszam za kłopot.
Serio? Czytałem gdzieś, że to działa tak, że gra działa też na x86, ale wolniej, no to sobie pomyślałem, że jak nigdy nie było graczy na x86, to w sumie nie warto robić osobnej wersji ;p
A to dlatego ich nie było, bo pewnie gra nie działała, no cóż.
Teraz dobrze jest, bo można wysłać dwie wersje gry i jedna jest dla x86 (Intel) a druga dla ARM (teraz