Wpis z mikrobloga

@Discombobulated: mam tego teclast x80 pro i nie nadaje się do windowsa za mało ramu muli niesamowicie w dodatku windows zajmuje prawie całą pamięć i nic nie zostaje, ale na androidzie działa bardzo fajnie.
  • Odpowiedz
  • 0
Hej, dzięki za długą odpowiedź. Co do 2gb Ramu to serio jest tak fatalnie? Jakoś mi się trochę nie chce wierzyć. Wiadomo, że 2gb Ramu to nie dużo jak na system który ma na celu zapewnić wielozadaniowość, ale tak się składa, że sam mam stacjonarnego pcta z 2gb ram ddr2 i tragedii nie ma, może to przez to są tak różne opinie w kwestii działania między mną, a wami przez to, że
  • Odpowiedz
  • 0
@liberssky

A co myślisz o tablecie z tym samym procesorem Intel cherry trail x8350, ale z 4gb ram? Bo właśnie taką specyfikację ma wspomniany w moim wpisie teclast x98 plus II, którego zakup też rozważałem, ale jego wadą według mnie jest jego przekątna, która wynosi już prawie 10 cali, co nie jest już za bardzo mobilne moim zdaniem. Kurde pisze to już trzeci raz, bo coś aplikacja wykopu wariuje...
  • Odpowiedz
  • 0
@Discombobulated mam tego tableta jak drugi w domu i jest kiepsko dobrze. Zależy do czego.

Android działa płynnie. Ekran całkiem niezły 1920x1200 ale plastikowy. Ja kupiłem do niego folie mk3.w sumie mi leży i jakby ktoś chciał to mogę sprzedać bo mam też samsunga :)
  • Odpowiedz