Aktywne Wpisy
MG78 +364
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
WielkiNos +141
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Przecież to k---a wada a nie zaleta, faceci często kupują szybkę ochronną i pokrowiec a kobiety na totalnej wyjebce, w----ć telefon do torebki gdziekolwiek, pokrowiec założą jak jest ładny xD
Stężenie lasek z rozbitymi ekranami w iPhonie jest tak wysoki że mam wrażenie że robią to specjalnie xD
#smartfon #oswiadczenie #telefony
@to_jest_chyba_kurcze_zart: chodzi o to, że kobieta nie przeklinała podczas rozmowy i telefon jest bardziej kulturalny :D
Ale samochodu po kobiecie bym nie chciała - jak patrzę na znajome, które nie wiedzą, że trzeba opony czy olej wymienić to nie krew zalewa
@to_jest_chyba_kurcze_zart, mam podobne odczucia.. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Nigdy nie stluklem szybki w telefonie. W pfff
@to_jest_chyba_kurcze_zart: dlatego też, gdy niegdyś handlowałem używanymi telefonami na allegro, często używałem w opisie tekstu: "Telefon NIE BYŁ używany przez kobietę (czyli nie był noszony luzem w torebce wraz z kluczami do mieszkania, szminką, puderniczką, zapasowymi butami, perfumami w szklanej butelce, kombinerkami i małym kowadłem) :)