Wpis z mikrobloga

Serio jeszcze ludzie piszą na olx czy allegro że telefon używany przez kobietę?
Przecież to k---a wada a nie zaleta, faceci często kupują szybkę ochronną i pokrowiec a kobiety na totalnej wyjebce, w----ć telefon do torebki gdziekolwiek, pokrowiec założą jak jest ładny xD
Stężenie lasek z rozbitymi ekranami w iPhonie jest tak wysoki że mam wrażenie że robią to specjalnie xD

#smartfon #oswiadczenie #telefony
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@to_jest_chyba_kurcze_zart: ja sprzedawałam swój w stanie idealnym, od nowości zawsze etui i szkło na ekranie, w torebce miał swoją specjalna kieszonkę :) gościu, który kupił ode mnie telefon powiedział, ze bierze bo od dziewczyny, wiec zadbany, od chłopaka by nie wziął - mimo tego, ze nie robiłam tego dopisku, ze używany przez kobietę xD
  • Odpowiedz
  • 0
@to_jest_chyba_kurcze_zart stężenie lasek z rozbitym telefonem jest tak samo dużo jak facetów. Dla mnie zaleta byłby telefon używany przez kobietę bo sama wiem jak o swój dbam ((oo))

Nigdy nie stluklem szybki w telefonie. W pfff
  • Odpowiedz
Serio jeszcze ludzie piszą na olx czy allegro że telefon używany przez kobietę?

Przecież to k---a wada a nie zaleta,

@to_jest_chyba_kurcze_zart: dlatego też, gdy niegdyś handlowałem używanymi telefonami na allegro, często używałem w opisie tekstu: "Telefon NIE BYŁ używany przez kobietę (czyli nie był noszony luzem w torebce wraz z kluczami do mieszkania, szminką, puderniczką, zapasowymi butami, perfumami w szklanej butelce, kombinerkami i małym kowadłem) :)
  • Odpowiedz
@to_jest_chyba_kurcze_zart: No ja np mam w------e na telefon, wiele razy mi wypadał z kieszeni dresów i jestem zdania że lepiej mieć poobdzierany telefon niż trzymać go w oblesnym kondonie, natomiast moja narzeczona trzyma w futerale, ma folię ochronną i zawsze go nosi w kieszeni torebki więc teoria słaba.
  • Odpowiedz