Wpis z mikrobloga

Serio jeszcze ludzie piszą na olx czy allegro że telefon używany przez kobietę?
Przecież to #!$%@? wada a nie zaleta, faceci często kupują szybkę ochronną i pokrowiec a kobiety na totalnej wyjebce, #!$%@?ć telefon do torebki gdziekolwiek, pokrowiec założą jak jest ładny xD
Stężenie lasek z rozbitymi ekranami w iPhonie jest tak wysoki że mam wrażenie że robią to specjalnie xD

#smartfon #oswiadczenie #telefony
  • 63
  • Odpowiedz
@to_jest_chyba_kurcze_zart: moja ma etui i szybkie i pilnuje telefonu jak skarbu, właśnie po to żeby go nie uszkodzić. Ja mam jedynie gumę na tył i tyle mi spadał że masakra. I na budowie i na magazynie i wszędzie gdzie może mu stać się krzywda. Raz spadł z dwóch metrów. Huawei p10 lite jest pancerny
  • Odpowiedz
@to_jest_chyba_kurcze_zart: tak jak ze sprzedawaniem samochodu (kiedyś) - używane przez kobietę jako niby zaleta a tak naprawdę: jazda na półsprzęgle, ocierki o ściany w galerii handlowej, często nieprzykładanie uwagi do zachowania czystości w środku, ignorowania choinki na desce rozdzielczej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@to_jest_chyba_kurcze_zart: potwierdzam, kiedyś z siostra kupiliśmy sobie takie same samsungi s4. mój działa do dziś bo większej rysy (tylko baterię wymieniłem), ona już ma nowy, bo w starym pękła szybka, ekran przestał się włączać i był podrapany jakby go pies pogryzł
  • Odpowiedz
@to_jest_chyba_kurcze_zart: Albo wsadzają telefony do tylnej kieszeni w spodniach i albo jak się schylają to im wypada albo zapominają i siadają na nim. Nie mowie już o jakiś bezsensownych aplikacjach typu klawiatura w jednorożce i inne zapychacze telefonu a potem płaczą że szybko im pada bateria i mało mijesca
  • Odpowiedz