Aktywne Wpisy

Kearnage +930
zeszyt-w-kratke +43
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia

Ludzie, a szczególnie "dziennikarze" którzy nie potrafią poprawnie zrozumieć przesłania powinni lizać szalety miejskie w Indiach.
#kryptowaluty
Niedawno gdzieś przeczytałem, że ewentualne pęknięcie bańki na BTC może wyglądać inaczej niż typowe pęknięcie, np. bańki na rynku nieruchomości. BTC i inne waluty raczej mało kto kupuje za pożyczone pieniądze (w przeciwieństwie do nieruchomości) dlatego ma do tego lżejszy
@ITgeek: zatem dlaczego Ether nie leci? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
cena szykowała się do zjazdu od kilku dni, a news został praktycznie od razu sprostowany. Bawi mnie to szukanie powodu czemu spadło xD
@Smule Ta, sprostowany a do tej pory ludzie na TT powielają te bzdury. Nie wiesz jak takie newsy działają? Liczy się pierwsze uderzenie a nie sprostowania. Tak jak np. słynna współpraca Digibyte i Minecrafta. Pompa 38x, ale co tam, że fejk.
@r3m0: mało kto mówisz ( ͡º ͜ʖ͡º) http://uk.businessinsider.com/bitcoin-trading-driven-by-japanese-men-yen-2017-12
źródło: comment_Rtts2IxcxmNYz7xx080wWyTbxEjEDxIC.jpg
PobierzSłowo klucz to ekonomia i polecam się dokształcić zanim się właduje oszczędności życia w gównocoiny.
@Smule: Ja się dopiero uczę od paru miesięcy i szczerze zadziwia mnie Twoja pewność w słowach - "cena szykowała się do zjazdu od kilku dni" hmm...
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_jvYKgMLNs2RpEbDLlJMshriEOzHNEuJn.jpg
Pobierz