Aktywne Wpisy
Habebok +44
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +401
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
A dłuższe publikacje znajdziecie na: https://for.org.pl/pl/obszary-badawcze/for-o-zakazie-handlu-w-niedziele
#ekonomia #prawo #dobrazmiana #4konserwy #neuropa #polityka
Dobrze że Wasz czas już się skończył
@misiagogo: dlaczego? To totalny bubel, popierany chyba tylko przez ludzi z mentalnością niewolnika.
Co do wartości słupków; to że dwie wartości są duże nie znaczy, że stają się bardziej wiarygodne. Kukiz robi tutaj bardziej za listek figowy.
Podam Ci kilka innych ciekawych przykładów (kto jest beneficjentem sprzedaży)
1. Adwords (reklama Google) pochłania 60-90% marży ze sprzedaży w Polskim internecie (w ecommerce). Innymi słowy, spora część przychodu Polskich sklepów ecommerce płaci Googlowi znaczną część swoich zysków z internetu. Jego monopol powoduje, że nie mają alternatywy.
2. Allegro. Ceny
Jakbyś zdefiniował narodowość kapitału?
Co jest złego w tym, że ktoś sprzedaje usługi z niską marżą? Dla końcowego konsumenta (np Polaka, ale nietylko) to
I apropos Hiszpanii oraz merkantylistów duża ilość złota z kolonii jakoś bardziej im zaszkodziła niż dała bogactwa, ale wtedy jeszcze nikt tego za bardzo nie rozumiał