Aktywne Wpisy
lechiffre_777 +288
Tak się wyciera mordę pseudo charytatywnością. Nie ważne co wyjdzie na słupa, on dla większości osób będzie i tak wielbiony i wychwalany bo daje.
Szkoda, że te "dary" są z pieniędzy z loterii, a więc złożyli się na nie wszyscy jego widzowie. Zgarnął powiedzmy te 50 mln zł na czysto, na tych nie do końca uczciwych loteriach, z czego oddał 2 mln na wszystkie te akcje typu dom dziecka, WOŚP, gruzy dla widzów etc i już każdy uważa go za Boga.
Przypomnę, że na tych loteriach obchodzi prawo sprzedając ebook gdzie los jest gratis, związku z czym płaci tylko 5% VAT, a nie 25% jak w przypadku gier losowych tj np lotto.
Szkoda,
Szkoda, że te "dary" są z pieniędzy z loterii, a więc złożyli się na nie wszyscy jego widzowie. Zgarnął powiedzmy te 50 mln zł na czysto, na tych nie do końca uczciwych loteriach, z czego oddał 2 mln na wszystkie te akcje typu dom dziecka, WOŚP, gruzy dla widzów etc i już każdy uważa go za Boga.
Przypomnę, że na tych loteriach obchodzi prawo sprzedając ebook gdzie los jest gratis, związku z czym płaci tylko 5% VAT, a nie 25% jak w przypadku gier losowych tj np lotto.
Szkoda,
matiKKS +2
Szukam serialu na jesienno-zimowe wieczory. Długość odcinka najlepiej nie więcej niż godzina, ilość do 100 odcinków lub niewiele więcej. Pozbawiony wielokrotnych scen seksu, erotyzmu, ciągłych przekleństw. Serial już skończony, żeby nie czekać na kolejne sezony. Przez 4 lata przerobiliśmy dwa kompletnie różne seriale, które przypadły nam do gustu- The Crown i Ranczo.
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
To taki wydajny komputer, na którym ktoś zainstalował pełno syfu.
Dobry hardware, z-----y software.
Bystry idiota.
Nie zna się dobrze na niczym poza brydżem, a mimo to, ku uciesze Krugera i Dunninga, skwapliwie zabiera głos na wszelkie możliwe tematy. Dysponuje wystarczającą wiedzą, by uwieść licealistę, za małą wszelako, by zyskać poważanie osoby oczytanej.
Światopogląd utkany z symplicyzmów i anegdotek. Percepcja pełna filtrów stojących na straży jedynie słusznej ideologii. Dryg do prostytuowania logiki celem utwierdzania się w błędnej wizji rzeczywistości.
Czaszka zatem wypełniona po brzegi parującym gównem, tym niemniej IQ matematyczno-logiczne wysokie. Gdyby się sumiennie uczył, mógłby zostać świetnym fizykiem lub matematykiem.
Wolał zostać parodią polityka.
#korwin #2zdrajcy #pasta #polityka
Niestety on zawsze musi ulec pokusie pieprzenia o Hitlerze, wychowaniu dzieci, albo obchodzeniu się z żoną.
@RPG-7: żeby ktos mógł postawić taką tezę, to sam musi sie znac na wszystkim. Tylko wtedy bedzie na tyle kompetentnym, zeby wyrazic taka opinie. W sumie dobrze to pasuje do Twojej osoby, ktora z pewnoscia zna sie na wszystkim :) :)
@RPG-7: Ej, ej, jest też szachistą i warcabistą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Freza: Z grubasa ostatnio się straszny c--j zrobił bo chyba schudł
Komentarz usunięty przez autora
Nie chcę mi się po raz setny tłumaczyć słów Korwina. Ale tym razem zrobię wyjątek. JKM porównywał koszt wysłania kilogramy ładunku na pewną wysokość do kosztów państwowych agencji.
http://nczas.com/publicystyka/korwin-mikke-polska-powinna-sie-wziac-za-eksploracje-kosmosu/
Ohoho nie jesteśmy godni interpretować słów króla. Typowe kucowe wywyższanie
@Rasporas: lol. pls. sugerowanie że byłem kiedyś fanatykiem dx
Komentarz usunięty przez autora
@Badmadafakaa: o k---a, ale taguj #pseudonauka
@Badmadafakaa: No i właśnie taką rolę pełni Korwin.