Aktywne Wpisy
skrajnie-umiarkowany +1206
Zmarł polski żołnierz raniony na granicy.
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
Polnischefuhrer +51
#przegryw nigdy nie rozumiałem czemu inni faceci spuszczają się nad samochodami. Dla mnie samochód musi mnie przewieźć z punktu a do b. Natomiast jego parametry parametry techniczne gdzie typu ilość koni, zawieszenie i inne bzdety mnie #!$%@?ą, na #!$%@? Ci samochód 250km skoro na każdym kroku masz fotoradar? XD
Ludzie generalnie są mili, starasz się ogarniać laski, koleżanki poznają Cie ze swoimi koleżankami. Nikt nie robi z siebie księżniczek. To jakaś mania prześladowcza którą posiadacie, że kobiety chcą was zniszczyć. Laski chcą być tak samo szczęsliwe jak wy i tak samo mieć fajnego faceta jak wy laske. Rozmowy sprawiają przyjemność. Czasem się kłócicie. Czasem ktoś kogoś zdradzi. Czasem się #!$%@? a czasem ktoś łamie Ci serce. Ale nie dorabiasz do tego ideologi. Tylko normalnie robisz swoje.
Jesteście gorsi od fanów płaskiej ziemi #tinder #tfwnogf
@marfi:
Jak obracasz się w pewnym kręgu ludzi to zazwyczaj w takiej nieformalnej grupie obowiązuję pewne normy zachowań, które są wśród jej członków akceptowane. Jak się ktoś całe życie obracał w #!$%@? towarzystwie i wpadł w taką socjalną bańkę odgradzając
Komentarz usunięty przez moderatora
i tagujesz tinder
@Kayleigh: wybierz jedno, bo chyba nie korzystałeś z tej aplikacji.
Ale uroda przemija ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kayleigh: To jeszcze nie inba... zrób kompilację Twoich selfików na tle różnych cycków to Wykop eksploduje.
Serio, @m__b wyślę Ci rachunek za naprawy w serwerowni ( ͡° ͜ʖ ͡°)