Aktywne Wpisy
nonszalancki +175
szymekgoose +1158
Dwa dni temu przez mój błąd zostawiłem w pociągu laptop oraz plecak z różnymi fantami. Ze strony PKP - ogromny chaos informacyjny, brak konkretów, nikt nic nie wie. Finalna stacja to dla mnie drugi koniec Polski (Wrocław). Szybkie rozeznanie po tamtejszych znajomych i chrzestnych czy może ktoś odebrać bagaż - nikt nie ma czasu, problem nie do ogarnięcia.
W historii pojawia sią cudowny portal wypok. W desperacji zapytałem o dyspozycję Mirków z
W historii pojawia sią cudowny portal wypok. W desperacji zapytałem o dyspozycję Mirków z
Jaka jest wasza gra marzeń? Taką, którą baaardzo, bardzo byście chcieli, żeby powstała? Ja bym najbardziej chciał grę o budowaniu starożytnego/średniowiecznego miasta, takie cities skyline historyczne. Co prawda były te wszystkie cezary i farony, ale tam sie budowało wioski po 100 domów (choć to były przyjemne gry).
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Bardziej na temat: budowanie planetarnych kolonii. Z dobrą grafiką, nie to bardziewne hyhyretrografikie.
Inny gatunek - kosmiczny Total War z głębią Master of Orion i walkami, cóż, swojej serii - jednak tylko dobrych TW, wyłączywszy abominacje silnika Warscape.
Nawet po łataniu tego syfu można osiągnąć jedynie iluzję starego rozwiązania i mamy w efekcie niezręczną walkę gdzie jednostki są sztucznie rozdzielane przez silnik (ruberbanding). Ale wiadomo, wrzuci się x DLC z frakcjami, to