Aktywne Wpisy

jmuhha +32
Ech przyszło mi czekać na autobus na mojej wsi
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała do Egiptu.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na
Kierowca poszedł zapalić papierosa, ale silnik chociaż zostawił, żeby się nagrzalo. Oprocz mnie jest 4 pasażerów. Do miasta powiatowego jadą, bo na 6 do roboty. Dwóch z reklamówka, jeden z plecakiem a czwarta z torebką. Tego z plecakiem znam. Był na studniówce z moją koleżanką, ale ona o nim zapomniała bo wyjechała do Egiptu.
Startujemy o 5.11. Potem pojedziemy na okoliczne wioski. Na
źródło: image
Pobierz

0.0d/0.0d
5d/0.0d
pozdro!
UnsupportedOperationExceptionto jest raczej oznaka niezbyt udanego OOP. Tutaj również, naruszona jest reguła Liskov Substitution, a decyzja taka jest konsekwencją naruszenia reguły Interface Segregation, obie z SOLIDa.Po prostu Java nie
Komentarz usunięty przez autora
Może po wrzuceniu zadania a, następnego dnia wrzucając zadanie b, będziesz także publikował możliwe rozwiązanie zadania a? Człowiek miałby czas na zrobienie zadania, a Ci, którym zadanie nie wyszło mieliby szansę sprawdzić gdzie się pomylili.
@afromort: dobrze niech ludzie się uczą. Prawda jest taka, że znaczny procent odpada na studiach i podczas nauki.
@swango: to po co w ogóle komentujesz? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@jasnie_wielmozny_pan: nie widziałem jej ale z przyjemnością zajrzę. Dziękuje.
@interface: Spoko opcja żeby to połączyć razem. Przypominam, że to jest nauka programowania