Aktywne Wpisy
Polecam apke Too Good to Go. Za ten zestaw zapłaciłem 4£ #uk
1N4148 +526
#deweloperka #rod #nieruchomosci #patodeweloperka
Po co komu RODy, lepiej wykorzystać ich miejsce na osiedla nova green park i mieć ogródek do odpoczynku zaraz przy swoim apartamencie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Po co komu RODy, lepiej wykorzystać ich miejsce na osiedla nova green park i mieć ogródek do odpoczynku zaraz przy swoim apartamencie ( ͡º ͜ʖ͡º)
#eu4
https://forum.paradoxplaza.com/forum/index.php?threads/eu4-development-diary-30th-of-january-2018.1067260/
Wreszcie ciągle nic nie zmieniają w Hiszpanii? :P
@mgnfic: To nie jest prawdziwy podział bo go nigdy pewnie nie wprowadzą. Po prostu Anglii trzeba było coś dać.
też liczyłem na hiszpanskiego immersion packa, i gdybym musiał stawiać hajs to założyłbym się że ten będzie nastepny (bo ostatnia była Rosja, Anglia ma swoje ficzery, Prusy, Turcja, Azja i Indianie też, a półwysep iberyjski jest nieruszony od początku)
Przeskoczyłem EU3.
@Skyworld:
Ważny rejon, a obecnie nie tylko strasznie nudny, ale jeszcze źle zbalansowany
Ruszenie Iberii to raczej sporo roboty, immersion pack nie wystarczy jak chcą to dobrze zrobić. Dlatego będą ją zmieniać przy dlc.
PIęćdziesiąt razy było powtarzane - Polska miała DLC, nie będzie miała więcej. Możę coś dopieszczą i tyle
Res publica?
To że polska dostała res publikę nie musi nic znaczyć. Anglia dostałą parlament w common sense.