Aktywne Wpisy
Maurelius +637
Polak nie wierzy. Polak wierzy, że 4-dniowy tydzień pracy zawali gospodarkę, licytuje się z innymi przedstawicielami swojej robotniczej klasy społecznej kto ma większy z-------l w życiu i prześciga się z innymi w lizaniu butów wiecznie poszkodowanym pciembiorcom.
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
Regaziatko +305
http://allegro.pl/ford-mondeo-fusion-titanium-2-0-240km-ecoboost-waw-i7136095322.html :)
Swoją drogą niezły wysyp ostatnio obserwuję Mondeo z USA na aukcjach.
BTW. Tutaj niby 2.0, ale ten silnik wolnossący 2.5 w Mondeo faktycznie spoko?
#motoryzacja #mirekhandlarz #mondeo #ford #samochody
~11llpg/100km w trybie mieszanym + mega komfort. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeździłem 2.5T w S-Maxie - też baaardzo fajny motor, ale czyteałem ostatnio, że ten 2.5 Duratec 175 KM właśnie jest też mega spoko i bardzo lubi podtlenek LPG .
Tak jak wspominałem, dużo ich na aukcjach. Zastanawiam się czy to popowodziowy/pogradobiciowy wysyp czy co...
"Bity" to był przodem, troche pokiereszowany zderzak i błotnik, lamp nie było więc pewnie też pobite. Z jakichś elementów bardziej konstrukcyjnych (typu pas przedni) to nic nie ucierpiało, czysta kosmetyka. A, no i wahacz był lekko skrzywiony to poszedł nowy + zbieżność.
I w sumie tyle.
@Kodziak:
potem przez takich jak ty szuka się pracy przebierając "rekrutacje ukryte" z "atrakcyjnym wynagrodzeniem" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@kasprzak: Nie teraz, a od dobrego roku. Ja od początku 2017 obserwuje te Fusiony i sam się nad takim zastanawiam.
@Kodziak: Jaki koszt przerobienia na naszą wersję - czyli menu, navi, lampy przód/tył, przełącznik/itd ?
Druga sprawa- czy jest dużo różnic między wersją EU a USA? Na forach czytałem że klapy są aluminiowe na USA ? Czy Ty masz bagażnik hatchback (właściwie
@kasprzak: Też się nie orientuję, a w USA już był lift tego auta i są nowe lampy od roku chyba, w europie jeszcze daleko do liftu.